MFW: Εtro, Roberto Cavalli, Alberta Feretti, όλα όσα έγιναν την πρώτη μέρα στο Μιλάνο!

Η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο ξεκίνησε δυναμικά χθες με ένα εντυπωσιακό show του οίκου Fendi και μία σειρά από συλλογές που μας έδειξαν μεγάλοι οίκοι και σχεδιαστές.Το Τlife σου έχει συγκεντρώσει όλα όσα πρέπει να δεις από την πρώτη μέρα του MFW!


Picture by: SplashNews.com


Picture by: SplashNews.com

Στο Roberto Cavalli, η πλούσια ενέργεια της συλλογής  επεκτάθηκε και στο καστ που περιλάμβανε super models με την Maria Carla Boscono να κλέβει τις εντυπώσεις. Υπέροχα sexy φορέματα με περίεργα ντραπέ όλο  δαντέλα και δέρμα. Ευφάνταστα animal print που έχουν καθιερώσει τον οίκο και συνεχίζει και ο τωρινός σχεδιαστής  Fausto Puglisi άφθονα φτερα αλλά και denim  έδωσαν στην συλλογή ένα εξωτικό υπέροχο ύφος!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ETRO (@etro)

Η ανοιξιάτικη συλλογή της Etro του Marco de Vincenzo δανείστηκε μοτίβα από την κορινθιακή αρχιτεκτονική. Στην πασαρέλα κυριάρχησαν  ιδιαίτερα prints, devoré βελούδα και μας εντυπωσίασαν τα  ντραπέ φορέματα. Μία ωδή στην σύγχρονη θηλυκότητα με χρώμα και μοναδικά αξεσουάρ.

 REUTERS/Claudia Greco

 REUTERS/Claudia Greco

 REUTERS/Claudia Greco

Ένα όραμα ελαφρότητας και κίνησης, μια οριστική επιβεβαίωση της θηλυκότητας που δεν είναι ποτέ στατική, μας έδειξε μέσα από την ανοιξιάτικη συλλογή της η Αlberta Feretti. Neutral αποχρώσεις, αέρινες φόρμες και πολυτελή υφάσματα, δημιούργησαν ένα εκλεπτυσμένο… σύμπαν που όλες θα θέλαμε να μπούμε!

Κεντρική φωτογραφία Reuters

 

Read More

And More