MM6 Maison Margiela: Η νέα συλλογή έχει έντονη γιορτινή διάθεση!

Η συλλογή MM6 Maison Margiela για τη σεζόν Spring – Summer 2022 μας προσκαλεί στο La Belle Aurore, ένα αγαπημένο Μιλανέζικο σημείο συνάντησης, για να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια με τους φίλους μας και να διασκεδάσουμε. Μια εξωστρεφής συλλογή που σηματοδοτεί την επιστροφή στην πρότερη καθημερινότητα μετά από δύο δύσκολα χρόνια. 

Μια συλλογή με έντονη γιορτινή διάθεση, για την επιστροφή της ζωής στα μπαρ, στα εστιατόρια, στους δρόμους της πόλης. Φίλοι και γνωστοί που είχανε χαθεί, συναντιούνται και πάλι. Τα αισθήματα χαράς αποτυπώνονται στη νέα συλλογή: κόκκινες και πράσινες σκακιέρες και μάλλινα υφάσματα που αποκτούν κίνηση καθώς φοριούνται. 

Εξωστρεφής και εκλεκτική, θεωρήστε αυτή τη συλλογή μια έντονη γιορτή για την επιστροφή της ζωής στα μπαρ των πόλεων μας, στα εστιατόρια και στους δρόμους.  Επαναφορά της σουρεαλιστικής, κινηματογραφικής εμπειρίας του να βλέπεις πρόσωπα από διαφορετικούς τομείς να ενώνονται ξανά στον ίδιο χώρο.

 

Εκτυπώνονται κόκκινες και πευκοπράσινες σκακιέρες mylar απευθείας στα κομμάτια της συλλογής, ενώ υπάρχει και η εκδοχή της κλασικής ιαπωνικής τσάντας που προσομοιώνει ψυχεδελικά σχέδια.

Τα  δερμάτινα παπούτσια αυτής της σεζόν είναι ιδιαίτερα, ενώ τα μανίκια και τα γάντια των runway look προσδίδουν τους   σουρεαλιστικούς τόνους της  συλλογής.

Υπάρχει μια αίσθηση παιχνιδιάρικης αντίφασης και ανατροπής στην συλλογή ενώ τα  φορέματα είναι μοναδικά για μία ακόμη φορά. Γυναίκες από το σουρεαλιστικό κίνημα ενέπνευσαν την φετινή συλλογή, ανάμεσα τους οι: Claude Cahun, Leonora Carrington και Dorothea Tanning. Η επιρροή τους γίνεται αισθητή σε ασυνήθιστες λεπτομέρειες που βλέπεις στην φετινή collection. O MM6 Maison Margiela λανσάρει επίσης  μαζί με την νέα συλλογή και ένα limited edition t- shirt!

 

Read More

And More