MadWalk 2022: Τα εντυπωσιακά fashion project της βραδιάς

Το MadWalk 2022 by Serkova – The Fashion Music Project, πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, για 12η συνεχόμενη χρονιά, σε ένα ανατρεπτικά δημιουργικό event που ενώνει τη μόδα με τη μουσική, στο Γήπεδο TAE KWON DO.

Φωτογραφίες NDP


 Στο μοναδικό θεσμό στη χώρα που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα παρουσιάστηκαν 20 εντυπωσιακά catwalks και πρωτότυπα acts με περισσότερους από 30 καλλιτέχνες, μαζί με τις δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands! Την παρουσίαση του θεσμού, που ήταν sold out, ανέλαβε, φέτος, η λαμπερή Μαριέττα Χρουσαλά ενθουσιάζοντας!


Το special opening act της εκδήλωσης η Τάμτα, που παρουσίασε ένα ξεχωριστό show με το «Freestyler», δίνοντας τον παλμό. Μαζί της στο stage βρέθηκε o Kareem Kalocoh.


Η Kid Moxie ερμήνευσε το «Creep» στο catwalk των Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos.


Οι δημιουργίες του Atelier Loukia παρουσιάστηκαν με το «Voyage Voyage» και το act της Demy με τον Leon of Athens.

 


Στο stage του MadWalk 2022 by Serkova – The Fashion Music Project η Μαρία Μπεκατώρου τραγούδησε το «Διπλός Γλυκός Καημός», ενώ παρουσιάστηκαν οι δημιουργίες της Lena Katsanidou.

 


Η Klavdia ερμήνευσε το «Nothing Breaks Like a Heart» στην παρουσίαση του catwalk της Parthenis.


Οι δημιουργίες της 5226 series της Celia Kritharioti παρουσιάστηκαν ενώ στο stage η Danae Livieratou ερμήνευσε το «Made You Look» και το «Crazy».


Η Marseaux με την επιτυχία της «Βότκα Βύσσινο» συνόδευσε το catwalk με τις δημιουργίες του Maison Faliakos.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο special social cause act “The Walk of Change” της ΔΕΗ ερμήνευσε το τραγούδι «Εσύ είσαι πάνω απ’όλα», σε μία ξεχωριστή εμφάνιση με ιδιαίτερο συμβολισμό για τις γυναίκες και τη μόδα, με τη συμμετοχή στην παρουσίαση της Ελεoνώρας Μελέτη.


Το «Απωθημένο» ερμήνευσε ο Mente Fuerte, σε ένα act με εμφάνιση-έκπληξη της Μαρίας Σολωμού, κατά τη διάρκεια του catwalk της Pandora.

 


Στο MadWalk 2022 by Serkova – The Fashion Music Project η Καλομοίρα που ήρθε από την Αμερική αποκλειστικά για αυτή την εμφάνιση, τραγούδησε τη διαχρονική επιτυχία «Diamonds are a girl’s best friend» στο catwalk με τις δημιουργίες της Celia Kritharioti.

Σε ένα special act για το brand Mondo Glasses, ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνέπραξαν επί σκηνής και παρουσίασαν το νέο τους τραγούδι με τίτλο «ΣΟΚ», ενώ στο catwalk συμμετείχαν η παρουσιάστρια του show Μαριέττα Χρουσαλά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Βασιλική Ρούσσου, η Κέισι Μίζιου και η Χριστίνα Κανελλοπούλου.


Η Άννα Βίσση, για το Grand Finale του MadWalk 2022 by Serkova – The Fashion Music, ερμήνευσε τα «Αίμα», «Gazoza» και «Αγάπη Υπερβολική» σε μια ξεχωριστή εμφάνιση όπου συμμετείχαν και η Daphne Lawrence και ο Illeoo.

 

 

 

Read More

And More