Mediterranean Cosmos: Eδώ θα βρεις όλα τα must have της σεζόν σε μοναδικές εκπτώσεις

Οι χειμερινές τάσεις έχουν καθοριστεί από την αρχή της σεζόν και όλες έχουμε κάνει τη λίστα με τις hot αγορές μας για φέτος. Καινούργια πράγματα για εσένα, το σπίτι, τα παιδιά, πάντα με βάση τα πιο δυνατά trends, που θα σε ανανεώσουν και, βεβαίως, θα δώσουν στιλ και ποιότητα στη ζωή σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις όλες αυτές τις αγορές που καθυστερούσες λόγω τιμής, μιας που οι χειμερινές εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και ευνοούν το σωστό shopping. Για μένα ο απόλυτος προορισμός για αυτές τις αγορές που έχουν στιλ, ποιότητα και τέλειες τιμές είναι ένας: Mediterranean Cosmos.

To πιο εντυπωσιακό εμπορικό κέντρο που μετατρέπει το shopping σε μία απολαυστική οικογενειακή βόλτα, αλλά κυρίως σε αποζημιώνει με τις προσφορές και τη μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη που αναζητάς! Eγώ έκανα την δική μου magic list για τις χειμερινές εκπτώσεις και στη βόλτα μου στο Mediterranean Cosmos βρήκα όλα όσα ήθελα. Ακολούθησέ με και απόλαυσε τις πιο hot αγορές για φέτος!

Για τη γυναίκα

Σουτιέν Elegance Mediterannean Cosmos

To τέλειο σουτιέν χωρίς επένδυση, με μπανέλα με ρυθμιζόμενες τιράντες και κομψές λεπτομέρειες από δαντέλα στις τιράντες, γιατί το σωστό σουτιέν δίνει αυτοπεποίθηση στην καθημερινή σου εμφάνιση.

Πλεκτή μπλούζα Forebelle, Mediterranean Cosmos

Τώρα είναι η σωστή ώρα να επενδύσεις σε πλεκτά, για να τα χαρείς το υπόλοιπο του χειμώνα και να ανανεώσεις εύκολα αλλά με στιλ το καθημερινό σου ντύσιμο.

Τζάκετ mat. fashion, Mediterranean Cosmos

Τα jacket είναι το Άλφα και το Ωμέγα στο χειμερινό ντύσιμο. Φέτος τα πιο κομψά faux-fur πανωφόρια βρίσκονται στη F/W 2021-22 συλλογή της mat., για να παραμείνεις μοντέρνα και καλοντυμένη τις κρύες μέρες του φετινού χειμώνα. Ανακάλυψε όλη τη χειμερινή συλλογή της mat. με έκπτωση έως 50%.

Πλεκτή μπλούζα Parabita, Mediterranean Cosmos

Τα basic πλεκτά μάς λύνουν τα χέρια τον χειμώνα, χαρίζοντας στιλ και άνεση στο ντύσιμό μας, ενώ αποτελούν αγορές με διαχρονική αξία εφόσον τα φοράμε κάθε σεζόν.

 

Για τα παιδιά

Birds Keychain Claire’s, Mediterranean Cosmos

Όλα τα υπέροχα σχέδια των Squishmallows θα τα βρεις στα Claire’s και τα μικρά σου θα δώσουν cute ύφος στο στιλ τους με αγορές που θα τους φτιάξουν τη διάθεση.

 

Γαλότσες Crocs, Mediterranean Cosmos

Επειδή στα παιδιά αρέσει να χορεύουν στη βροχή όσο περιμένουν το ουράνιο τόξο, οι γαλότσες που θα τους διαλέξεις από τα Crocs απλώς θα ολοκληρώσουν το super style τους!

 

Παιδική πιτζάμα για κορίτσια DPAM, Mediterranean Cosmos

Παιδική πιτζάμα για κορίτσια σε μπλε χρώμα με λευκά αστεράκια και σχέδιο στην μπλούζα. Διαθέτει 3D λεπτομέρειες και σημεία που φωσφορίζουν στο σκοτάδι για ατελείωτο παιχνίδι. Επειδή οι πιτζάμες είναι από τα αγαπημένα τους ρούχα, στην DPAM θα βρεις τα πιο τέλεια σχέδια.

Μακρύ μπουφάν Energiers, Mediterranean Cosmos

Ζεστό, μακρύ μπουφάν με κουκούλα και αποσπώμενη γούνα. Εσωτερικά το μπουφάν και η κουκούλα διαθέτουν ενισχυμένη επένδυση, που προφυλάσσει τους μικρούς μας φίλους από το κρύο και, βεβαίως, δίνει cool style με μία κίνηση.

Παρκά Mayoral,Mediterranean Cosmos

Παρκά με αποσπώμενη κουκούλα με γουνάκι για αγόρι από 2 έως 9 ετών. Με τσέπες στο μπροστινό μέρος και κούμπωμα με φερμουάρ και κουμπιά. Τα σωστά jacket ολοκληρώνουν με στιλ το παιδικό ντύσιμο ενώ τα προστατεύουν από το κρύο.

Για το σπίτι

 

Σετ 5 Τεμαχίων Cook-Shop, Mediterannean Cosmos

Τον χειμώνα η μαγειρική μάς ενώνει και δίνει σημασία και ζεστό κλίμα στις βραδιές μας. Για να απογειώσεις τη μαγειρική σου, χρειάζεσαι το σωστό σετ που περιλαμβάνει χύτρες, ημίχυτρα και κατσαρολάκι από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας, με γυάλινο καπάκι που εφαρμόζει στο σκεύος για εξοικονόμηση ενέργειας και μαγείρεμα με ελάχιστο νερό.

Βιβλίο μαγειρικής IANOS, Mediterranean Cosmos

Επιτέλους κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις IANOS το ελληνογαλλικό βιβλίο «Μαζί | Ensemble» των Στέλιου Παρλιάρου και Jean-Marie Hoffmann, που περιλαμβάνει 60 συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, εμπνευσμένες από την ελληνική και τη γαλλική κουζίνα. Ο Στέλιος και ο Jean-Marie έφτιαξαν από 30 εντυπωσιακές συνταγές ο καθένας, οι οποίες συνδυάζουν τεχνικές και προϊόντα από τις δύο χώρες. Βγήκαν μαζί για ψώνια, επέλεξαν υλικά, μαγείρεψαν, έστησαν τα πιάτα. Και συνειδητοποίησαν πόσο ενδιαφέρον είναι το αποτέλεσμα όταν ποντάρεις στο ΜΑΖΙ!

Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Σετ Σεντόνια NEF-NEF Homeware, Mediterranean Cosmos

Τον χειμώνα μένουμε σπίτι και θέλουμε να έχει όλες τις ανέσεις με άψογο στιλ. Ο καλός ύπνος ξεκινάει με ένα σετ σεντόνια υπέρδιπλα, από 100% βαμβάκι, που θα ανανεώσουν την κρεβατοκάμαρα και θα δημιουργήσουν την τέλεια ατμόσφαιρα.

 

Πλάκα ψύξης/θέρμανσης Παρουσίαση, Mediterranean Cosmos

 

H WMF Ambient Πλάκα ψύξης/θέρμανσης είναι πράγματι κάτι απόλυτα νεωτεριστικό!  Διατήρησε ζεστή την πίτσα ή τη σούπα σου  και απόλαυσε τις γεύσεις στην ιδανική θερμοκρασία. Εναλλακτικά, σέρβιρε ποικιλία τυριών, φρούτα ή επιδόρπια και εξασφάλισε ότι θα παραμείνουν φρέσκα και δροσερά. Ο φωτισμός, σε 3 επίπεδα, απογειώνει την όλη ξεχωριστή εμπειρία στο τραπέζι ή τον μπουφέ σου!