Mediterranean Cosmos: H πιο ωραία χριστουγεννιάτικη βόλτα για να βρεις όλα όσα έχεις στη wish list σου

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και φέρνουν μαζί τους έναν κόσμο μαγικό, με φώτα, αστερόσκονη και υπέροχη ατμόσφαιρα. Η διάθεσή μας είναι στα καλύτερά της και βεβαίως σιγά σιγά ετοιμάζουμε τη wish list μας με δώρα και αγορές για όλους τους αγαπημένους μας. Εγώ προσωπικά αυτές τις μέρες λατρεύω να πηγαίνω για Christmas shopping, να κάνω βόλτες, αγορές για όλη την οικογένεια και ευτυχώς έχω βρει τον τέλειο προορισμό που συνδυάζει όλα τα παραπάνω: To Mediterranean Cosmos.

Στο Mediterranean Cosmos έχεις τη δυνατότητα να κάνεις όλες τις αγορές σου, γιατί εδώ έρχεσαι και βρίσκεις κυριολεκτικά τα πάντα (δώρα για εσένα και τους αγαπημένους σου, ιδέες για το σπίτι), παράλληλα όμως ζεις και τη μαγεία των Χριστουγέννων. Απολαμβάνεις τα πιο παραμυθένια Χριστούγεννα στο Mediterranean Cosmos!

Ένας κόσμος γεμάτος μόδα, ομορφιά, τεχνολογία και διακόσμηση μεταμορφώνεται σε μία βόλτα γεμάτη μαγεία, λάμψη και μελωδίες! Αμέτρητα λαμπιόνια, τεράστιες χριστουγεννιάτικες μπάλες, φωτεινά αστέρια και χριστουγεννιάτικα δέντρα. Ένα σκηνικό γεμάτο χρώματα και «αστερόσκονη». O φετινός στολισμός είναι παραμυθένιος και σε βάζει σε ένα μαγικό κλίμα με το που φτάνεις! Τι άλλο να ζητήσεις από τη χριστουγεννιάτικη βόλτα σου;

Βρες όλα όσα θες για τη φετινή wish list με δώρα στους αγαπημένους σου…
Αν δυσκολεύεσαι να διαλέξεις ανάμεσα σε τόσες τέλειες επιλογές, σου ετοίμασα μία λίστα, για να κάνεις όλους όσους αγαπάς να χαρούν αυτά τα Χριστούγεννα, την οποία θα συνδυάσεις με μια τέλεια μαγική βόλτα στο χριστουγεννιάτικο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.

Δώρα για εσένα
Είναι η τέλεια εποχή να κάνουμε ένα όμορφο δώρο στον εαυτό μας, κάτι που θα μας ανανεώσει και θα μας κάνει να μπούμε στη γιορτινή ατμόσφαιρα που μόλις ξεκινάει. Το αξίζουμε άλλωστε.

Φόρεμα, mat. Fashion, Mediterranean Cosmos

Στις γιορτές θέλεις να εντυπωσιάσεις και αυτό θα γίνει με ένα όμορφο φόρεμα που θα βρεις στη νέα F/W 2021-22 festive συλλογή της mat. Οι χρυσές λεπτομέρειες, τα balloon μανίκια και η άκρως θηλυκή γραμμή, σε συνδυασμό με αξεσουάρ στις ίδιες αποχρώσεις, θα μετατρέψουν το look σου σε highlight κάθε βραδιάς.

Δερμάτινα  μοκασίνια, Pargiana, Mediterranean Cosmos

Η ανεση δεν σημαίνει έκπτωση στο στιλ. Τα μοκασίνια είναι ένα ζευγάρι που φοράς όλον τον χρόνο και τώρα στις γιορτές μπορείς να το κάνεις δώρο στην αγαπημένη σου φίλη, αλλάζοντάς της το urban style με μία μόνο κίνηση.

Matte lip mousse, Κiko Milano, Mediterannean Cosmos

To εορτασικό σου look θα απογειωθεί με την ιδανική βελούδινη πινελιά χρώματος στα χείλη, που θα σου δώσει αυτό το lip mousse. Έχει μια πρωτοποριακή υφή που γλιστράει ευχάριστα στα χείλη, παραμένει άψογο για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ είναι απαλά αρωματισμένο με νότες βατόμουρου. Βάλτο στο clutch σου και έφυγες για όλα τα καλέσματα των γιορτών.

Γυαλιά οράσεως Kenzo, GrandOptical, Mediterranean Cosmos

Σκέφτεσαι καιρό να ανανεώσεις τα γυαλιά οράσεώς σου; Tώρα είναι η στιγμή για να σε βρει η νέα χρονιά ανανεωμένη και με άψογο στιλ. Στο κατάστημα GrandOptical θα βρεις σχέδια από τους μεγαλύτερους οίκους που θα λατρέψεις.

 

Δώρα για το σπίτι
Για τον στολισμό του σπιτιού σου ή για δώρο σε αγαπημένους σου, στο Mediterranean Cosmos βρήκα τα πιο όμορφα αντικείμενα που θα εντυπωσιάσουν.

Γούρι σπιτιού 2022, Anna Maria Mazaraki, Mediterranean Cosmos

Για να πάει καλά, η χρονιά ένα γούρι χρειάζεται πάντα! Ειδικά όταν έχει τόσο ωραίο σχεδιασμό… τότε μη φοβάσαι τίποτα!

 

Πιάτο Φρούτου, Domus Homus, Mediterranean Cosmos


Οι καρυοθραύστες είναι από τις κλασικές χριστουγεννιάτικες φιγούρες και όπου εμφανίζονται δίνουν αμέσως γιορτινή ατμόσφαιρα. Πρόσθεσε glam details στο δείπνο, λοιπόν, με ένα πιάτο φρούτου από πορσελάνη και αγαπημένα σχέδια που θα κλέψουν την παράσταση.

 

Σετ σεντόνια, NEF-NEF Homeware, Mediterranean Cosmos

Επίλεξε διαχρονικά δώρα, από τη NEF-NEF Homeware, που χαρίζουν στιγμές ζεστασιάς, άνεσης και χαράς στα αγαπημένα σου πρόσωπα! Δώρα που ομορφαίνουν κάθε χώρο του σπιτιού και εξυπηρετούν κάθε ανάγκη. Αυτά τα χριστουγεννιάτικα εντυπωσιακά φανελένια σεντόνια με αστεράκια θα δώσουν γιορτινό ύφος στο σπίτι και θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Φωτιστικό, Octopus, Mediterranean Cosmos

O φωτισμός είναι το κυριότερο στοιχείο σε ένα χώρο και δίνει πάντα extra ατμόσφαιρα. Ειδικά ένα επιτραπέζιο φωτιστικό λάβας, ιδανικό για απαλό ατμοσφαιρικό φωτισμό όπως αυτό, θα προσφέρει στον χώρο σου ή στους φίλους σου ένα μαγευτικό οπτικό αποτέλεσμα και μια χαλαρωτική αντιστρές επίδραση.

Δώρα για το παιδί
Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών και τα δώρα που θα τους πάρεις τα περιμένουν πώς και πώς. Στο Meditarrenean Cosmos υπάρχουν καταστήματα με τέλειες προτάσεις (βρήκα τα δώρα που θα με κάνουν αξέχαστη στα βαφτιστήρια και τα ανιψάκια μου!).

Koala Απαλό παιχνίδι, Claire’s, Mediterranean Cosmos

Η  συλλογή με τα Squishmallows είναι ιδανική για αγκαλιές και cozy παιχνίδι στο σπίτι. Μεγάλωσέ τη με αυτό το όμορφο απαλό γκρί Κοάλα! Στολισμένο με τον φιόγκο του είναι ιδανικό για αγκαλιές όλη την ημέρα. Αποκλειστικά στα Claire’s.

Μπεζ γιορτινό φόρεμα, Energiers, Mediterranean Cosmos 

Η βαφτιστήρα μου λατρεύει τις πριγκίπισσες και με αυτό το μπεζ φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες και διακοσμητικά φιογκάκια για γιορτινές εμφανίσεις θα ξετρελαθεί.

 

Ξύλινη κουζίνα παιχνιδιού, Flexa, Mediterranean Cosmos

Ο ανιψιός μου θέλει να γίνει σεφ και εγώ θα του δώσω την ευκαιρία να πειραματιστεί όσο θέλει με αυτήν την πανέμορφη ξύλινη κουζίνα, που χωράει σε κάθε σαλόνι ή παιδικό δωμάτιο και είναι ιδανική για κάθε παιδί. Αποτελείται από φούρνο με πόρτα, ράφι αποθήκευσης, νεροχύτη με βρύση, και αξεσουάρ κουζίνας. Τα κουμπιά για τα μάτια και τον φούρνο παράγουν ήχους, όταν τα γυρίζεις, και βοηθούν τους μικρούς μάγειρες να φτιάξουν ένα γευστικό γεύμα! Κατασκευασμένη από ανθεκτικό ξύλο και πιστοποιημένο με FSC, είναι το τέλειο δώρο.

Πουλόβερ, Μayoral, Mediterranean Cosmos

Ένα πλεκτό δεν είναι ποτέ αρκετό. Φέτος βάλε ένα ακόμη στην συλλογή του μικρού σου. Ζέρσεϋ πλεκτό με λωρίδες για αγόρι από 2 έως 9 ετών, με στρογγυλεμένο γιακά και απαλή υφή. Μία επιλογή που θα χαρεί όλο τον χειμώνα αλλά και μέσα στις γιορτές με το festy style του.

Δώρα για εκείνον
Δεν γίνεται να αφήσουμε παραπονεμένους τους αγαπημένους μας και να μην τους πάρουμε το χριστουγεννιάτικο δωράκι τους. Τέλειες επιλογές για όλα τα γούστα και πάντα με την ποιότητα του Mediterranean Cosmos.

AirTag, iStorm, Mediterranean Cosmos

Πόσες φορές δεν σε έχει ρωτήσει πού είναι τα κλειδιά του. Τώρα δεν θα ξαναγίνει αυτό. Βρες τα κλειδιά, το πορτοφόλι, τις αποσκευές, το σακίδιο και όλα όσα αναζητάς, μέσω της εφαρμογής Find My. Αν το AirTag βρίσκεται κοντά σου, μπορείς να ακούσεις τον ήχο από το ενσωματωμένο ηχείο για να το εντοπίσεις. Εάν βρίσκεται πιο μακριά, έχεις τη δυνατότητα να λάβεις βοήθεια από εκατοντάδες εκατομμύρια συσκευές Apple στο δίκτυο Find My για να το εντοπίσεις. Όλα ανώνυμα και κρυπτογραφημένα για τη διασφάλιση του απορρήτου σου.

Πουκάμισο, Oxford Company, Mediterranean Cosmos

Ένα πουκάμισο για όλες τις ώρες που θα χαρεί στην δουλειά ή στη βόλτα σας και βεβαίως θα του το έχεις πάρει εσύ!

Τα φετινά Χριστούγεννα θα τα απολαύσεις ξεκινώντας με Christmas shopping στο μαγευτικό Mediterranean Cosmos!