Ώρα για shopping!

Mediterranean Cosmos: Η fashion editor φτιάχνει τη φθινοπωρινή wish list

Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά κι εμείς έχουμε διάθεση για σπίτι, για πιο ζεστές εμφανίσεις αλλά και μια αισιόδοξη αίσθηση ανανέωσης! Είναι η όμορφη περίοδος που επιστρέφουμε στην καθημερινότητά μας και ετοιμαζόμαστε για τη νέα σεζόν με αγορές που θα μας φτιάξουν τη διάθεση.

Αναζητώντας το σωστό μέρος για τις αγορές μου, το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos είναι η καλύτερη λύση, αφού σε έναν υπέροχο χώρο βρίσκω όλα όσα θέλω –τα πιο ενημερωμένα brands στις καλύτερες τιμές και χωρίς καμία κούραση! Η δική μου wish list με τα αγαπημένα μου για αυτό το φθινόπωρο (διακόσμηση για το σπίτι, δώρα για τον αγαπημένο μου, νέες προτάσεις για το δικό μου φθινοπωρινό στιλ και πολλά ακόμη) είναι η παρακάτω και ελπίζω να σε εμπνεύσει για τα δικά σου ψώνια.

Η λίστα περιλαμβάνει περιποίηση, νέα κομμάτια για τα urban look μου και χαλαρές stay at home επιλογές:

Cuticle Oil by Kinetics, Fairynails, Mediterranean Cosmos

 

Tώρα που μένω σπίτι θα περιποιηθώ όσο μπορώ περισσότερο τον εαυτό μου και κυρίως τα άκρα μου. Πρόκειται για μια βασική θεραπεία, που συνιστάται για καθημερινή χρήση, για να διατηρήσεις τα νύχια και τα πετσάκια σου υγιή. Με καθημερινή χρήση, βελτιώνει την κατάσταση των νυχιών, διατηρεί τις επιδερμίδες εύπλαστες και υγιείς και θεραπεύει ξηρές και ερεθισμένες επιδερμίδες. Υπάρχουν 3 έλαια σε διαφορετικές μυρωδιές: αμύγδαλο, πορτοκάλι και λεμόνι.

 

Πουλόβερ Argyle, Marks & Spencer, Mediterranean Cosmos

         

Για τα πρώτα κρύα ένα όμορφο πουλόβερ που θα φορέσω με τα περισσότερα παντελόνια μου σε college ύφος και θα έχει χρώμα και τέλεια υφή. Το συγκεκριμένο έχει την άψογη χαλαρή εφαρμογή και ριμπ πλέξη, που του δίνουν το τέλειο πασπαρτού ύφος!

Φόρεμα mat. Fashion, Mediterranean Cosmos

 

Εποχή για τα αγαπημένα μας καρό! Ένα φόρεμα σε αυτό το print είναι κομμάτι κλειδί για αυτήν την εποχή. Φέτος, το καρό έρχεται ανανεωμένο στη νέα F/W 2021-22 συλλογή της mat. Πρώτη μου επιλογή το σεμιζιέ φόρεμα. Το δέσιμο στη μέση, σε συνδυασμό με το φλογερό κόκκινο χρώμα, θα αναδείξουν τη θηλυκότητα και τον ροκ χαρακτήρα με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Θα το φορέσω όλο το φθινόπωρο! Κι εσύ νομίζω.

Κολιέ κίτρινο επιχρυσωμένο ασήμι τριφύλλι με λευκό ζιργκόν, Anna Maria Mazaraki, Mediterranean Cosmos

 

Ένα όμορφο και διακριτικό κολιέ θα γίνει το «γούρι» μου για τη νέα σεζόν και θέλω να έχει την υπογραφή μιας αγαπημένης σχεδιάστριας! Εμπνευσμένη για ακόμα μια φορά από την ελληνική μυθολογία, η Άννα Μαρία Μαζαράκη δημιούργησε τη συλλογή “ΗΛΕΚΤΡΑ” και, καθώς το όνομα προέρχεται από το ηλέκτωρ που σημαίνει φωτεινή, μετουσίωσε τη λάμψη των κοσμημάτων σε μοναδικά κολιέ και δαχτυλίδια. Μπορείς να τα βρεις σε ιδιαίτερα μοτίφ, όπως λουλούδι και καρδιά με χαρακτηριστικό τους τις ακτίνες, τα οποία συμπληρώνονται με περίτεχνες αλυσίδες. Τα κοσμήματα αυτά είναι ιδανικά για όλες τις περιστάσεις και για όλα τα στιλ.

Mποτάκια με μεταλλικές λεπτομέρειες, Migato, Mediterranean Cosmos

 

To φθινόπωρο «φωνάζει» για μποτάκια. Μας έχουν λείψει, τα έχουμε επιθυμήσει, μιας και λόγω πανδημίας πέρσι δεν τα φορέσαμε όσο θα θέλαμε. Φέτος, λοιπόν, θα τα ευχαριστηθούμε! Η Migato, με παράδοση στα δερμάτινα παπούτσια, μας προτείνει το απόλυτο μαύρο μποτάκι με μεταλλική μύτη. Εγώ θα το φορέσω τώρα με τα τζιν μου και με τα φθινοπωρινά φορέματά μου. Εσύ;

Νυχτικό Ndk X Aura Spotlight, Triumph, Mediterranean Cosmos

Το φθινοπωρινό cocooning θέλει και νέα stay at home κομμάτια και η αγαπημένη μου εταιρεία, η Triumph, έχει το best selling νυχτικό από μαλακό EcoVero viscose ύφασμα που έψαχνα! Cups με δαντέλα και ρυθμιζόμενες τιράντες για απόλυτη άνεση, σούρες στο μπροστινό μέρος για όμορφο look. Θα μείνω σπίτι και θα περάσω υπέροχα! Θα σου πρότεινα να κάνεις κάτι ανάλογο.

 

Για το σπίτι μου όμως θέλω όμορφα αντικείμενα που θα δώσουν χρώμα και φθινοπωρινό ύφος:

Πατάκι εισόδου με μοναδικό σχεδιασμό, Flying Tiger Copenhagen, Mediterranean Cosmos

 

Θέλω να καλωσορίσω το φθινόπωρο και, για να πάνε όλα καλά, θα αλλάξω και το πατάκι της εισόδου μου! Τα πιο όμορφα σχέδια τα βρήκα –πού αλλού;– στο Flying Tiger Copenhagen και διάλεξα αυτό που θα δώσει το πιο όμορφο welcome!

 

Villeroy & Boch Πιάτο φαγητού Avarua Παρουσίαση, Mediterranean Cosmos

 

Tα βράδια του φθινοπώρου θέλουν όμορφη ατμόσφαιρα, δείπνο και όμορφη παρέα! Θα μαγειρέψω και θα εντυπωσιάσω όχι μόνο με τις συνταγές μου, αλλά κυρίως με τα υπέροχα πιάτα που βρήκα στην Παρουσίαση! Λουλούδια και χρώμα στα πιάτα, για να σερβίρω τις λιχουδιές μου και να ευχαριστήσω τους αγαπημένους μου!

 

Για εκείνον, που θέλω να του κάνω έκπληξη με τα δωράκια μου:

Ανδρικό Πουλόβερ wool blend, Lacoste, Mediterranean Cosmos

 

Ένα στιλάτο πουλόβερ, που θα το φοράει ξανά και ξανά! Με τέλεια σύνθεση και το σήμα του brand, θα το συνδυάζει με τα casual παντελόνια του και θα ανανεώσει τα fall look του!

 

Πουκάμισο , Νavy & Green, Mediterranean Cosmos

 

Μονόχρωμο Πουκάμισο Oxford με ύφασμα εκλεπτυσμένης ύφανσης 100% Cotton είναι η επιλογή μου, που θα του «λύσει» τα χέρια πολλές φορές τα πρωινά που δεν ξέρει τι να φορέσει στη δουλειά.

Πουκάμισο La Martina, 5 Star Store, Mediterranean Cosmos

 

Ανδρικό πουκάμισο από ποπλίνα, με εντυπωσιακό σχέδιο και υπέροχο χρώμα, για να ανανεώσει με τον καλύτερο τρόπο τα denim σύνολά του!