Moschino: Αυτός είναι ο νέος Creative Director του οίκου!

Ο οίκος Moschino, μετά την αποχώρηση του Jeremy Scott από την θέση του Creative Director, διόρισε τον Davide Renne σαν νέο Καλλιτεχνικό Διευθυντή, ο οποίος όμως έφυγε από την ζωή αιφνίδια σε ηλικία μόλις 46 ετών κάτω από αδιευκρίνιστα ακόμα αίτια. Ο Renne είχε αναλάβει τα ηνία του Ιταλικού label μόλις 10 ημέρες νωρίτερα, στις αρχές δηλαδή του Νοεμβρίου και ο θάνατός του ήταν ένα μεγάλο ΣΟΚ!

Τώρα λοιπόν ο οίκος βρήκε τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή και χθες ανακοίνωσε το όνομα του!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moschino (@moschino)

Ο Adrian Appiolaza είναι ο νέος Creative Director του οίκου!  

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adrian Appiolaza (@adrianappiolaza)

Ο Appiolaza έχει δουλέψει για μία δεκαετία στον οίκο Loewe για τις γυναικείες συλλογές, δίπλα στον J.W. Anderson, και προηγουμένως είχε τον ίδιο ρόλο στην Chloé με την Clare Waight Keller. Στον Moschino ο Appiolaza θα επιβλέπει τις γυναικείες, ανδρικές και accessories συλλογές του οίκου! Ο σχεδιαστής θα κάνει το ντεμπούτο του με τη γυναικεία συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024, η οποία θα παρουσιαστεί στις 22 Φεβρουαρίου στο Museo della Permanente κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου.

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adrian Appiolaza (@adrianappiolaza)

Είναι χαρά και τιμή μας να καλωσορίζουμε τον Adrian στην οικογένεια της Aeffe.Με την άφιξή του στον Moschino, ο Adrian φέρνει μαζί του έναν μοναδικό πλούτο εμπειρίας, δημιουργικότητας και γνώσης της ιστορίας της μόδας που θα συμβάλει καθοριστικά στο να γραφτεί ένα υπέροχο νέο κεφάλαιο στην περιπέτεια του b rand  που ίδρυσε ο Franco Moschino. Μου έκανε αμέσως εντύπωση η εκρηκτική δημιουργικότητα του Adrian, μια προσωπικότητα γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό, στοιχεία που ανέκαθεν διέκριναν την ιστορία της μάρκας Moschino.Εύχομαι στον Adrian ό,τι καλύτερο για να χτίσει μαζί μας μια μεγάλη ιστορία επιτυχίαςδήλωσε ο Massimo Ferretti από τον οίκο Moschino!

Τα μοναδικά σχέδια του  Franco Moschino που έχουν περάσει στην ιστορία της μόδας είναι ατελείωτα. Είμαι έτοιμος να μεταφέρω τον οίκο σε ένα νέο κεφάλαιο, με μια θεατρική πινελιά, με το  signature στιλ του Moschino”  δήλωσε ο Adrian Appiolaza.

Κεντρική φωτογραφία @moschino

Read More

And More