Niki Kartsona The Stores: Εδώ θα βρεις τα φορέματα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις αυτό το καλοκαίρι

Tα φορέματα είναι ένα κομμάτι που λατρεύουμε να φοράμε, ειδικά το καλοκαίρι και την άνοιξη, αφού τονίζει την θηλυκότητά μας όσο κανένα άλλο ρούχο της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

 Για φέτος το καλοκαίρι οι σχεδιαστές προτείνουν σχέδια που τονίζουν την θηλυκότητά μας, μέσα από αέρινες δημιουργίες, floral και minimal γραμμές και statement συλλογές. Πολλές επιλογές και σίγουρα το ζητούμενο είναι ένας προορισμός που θα βρεις όλα όσα ψάχνεις με την απόλυτη ποιότητα και custom εξυπηρέτηση.

Εμείς τον ανακαλύψαμε και σου τον παρουσιάζουμε : Niki Kartsona The Stores!

H Νίκη Κάρτσωνα,  με την εμπειρία της και την αισθητική της, έχει δημιουργήσει έναν μοναδικό χώρο για ποιοτικό shopping, πάντα με βάση το προσωπικό σου στιλ. Η ίδια επιμελείται όλα όσα βλέπεις στο κατάστημα και δηλώνει: ‘’Aυτό το project είναι μια εξέλιξη χρόνων. Είναι μια αγάπη που μεγαλώνει, είναι το όνειρο για τη δημιουργία multibrand stores με εταιρείες που αγαπώ και ξεχωρίζω’’.

Ο χώρος είναι πολύ ιδιαίτερος και οι συλλογές εντυπωσιακές. Ψάχνοντας τα φορέματα της φετινής σεζόν που θα κάνουν τη διαφορά, εδώ βρήκαμε τα πιο κομψά σχέδια και κομμάτια για όλες τις περιπτώσεις, από classic, μέχρι boho, που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο!

Ας ανακαλύψουμε μαζί τα φορέματα που φέτος θα τονίσουν την θηλυκότητά μας και θα δώσουν feminine κομψότητα σε πρωινά και βραδινά μας look:

To φόρεμα καφτάνι είναι το μαγικό κομμάτι του καλοκαιριού, αφού μας συνοδεύει στην πόλη με σανδάλια όταν κάνει ζέστη  αλλά και δεν φεύγουμε για διακοπές χωρίς αυτό στη βαλίτσα μας.

Πουά mini φόρεμα για cute εμφανίσεις. Μπορείς να το συνδυάσεις με πλατφόρμες ή πέδιλα αλλάζοντας με μία κίνηση εντελώς το ύφος του από πρωινό σε βραδινό.

Μαύρο maxi φόρεμα για επίσημες εμφανίσεις που θα έχουν class και κομψότητα, κομμάτι κλειδί για την ντουλάπα σου.

Floral φόρεμα για ανοιξιάτικες εξορμήσεις στην πόλη ή στην εξοχή (σιγά σιγά), που θα φορέσεις με desert boots και θα χαρείς από τώρα μέχρι το φθινόπωρο.

Αρχαιοελληνική γραμμή για αέρινες εμφανίσεις που μένουν αξέχαστες. Γήινες αποχρώσεις και όμορφα κοσμήματα θα συνθέσουν μία elegant παρουσία και εσύ θα έχεις το πιο όμορφο φόρεμα στην γκαρνταρόμπα σου.

Μini party dress. Το χαρούμενο χρώμα και οι λαμπερές λεπτομέρειες θα σε κάνουν να λατρέψεις το φόρεμα αυτό και να το φοράς ξανά ξανά στα πιο όμορφα καλέσματα.

Chemizie, το κομμάτι που φοράς όλο το καλοκαίρι στην πόλη αφού η άνεσή του είναι το δυνατό του σημείο, ενώ ξεχωρίζει για τα  πουά του σχέδια και τα volume μανίκια.

70ς style. Τα print και το ύφος των φορεμάτων που αγάπησαν οι γυναίκες τη δεκαετία του ’70 κάνουν δυναμικό comeback και στο Νiki Kartsona The Stores θα βρεις τα πιο όμοφα σχέδια.

Minimal, δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα αυτά τα φορέματα ενώ σε βγάζουν ασπροπρόσωπη όσες φορές και αν τα επιλέξεις.

Wrap dress, αξία ανεκτίμητη. Το φόρεμα που φοράς στο γραφείο, σε βάφτιση, ακόμη και στις διακοπές σου. Μια επένδυση που αξίζει να κάνεις.

 

Δες όλες τις συλλογές εδώ: www.nikikartsonathestores.gr

 

 

Read More

And More