O Alessandro Michele αποχώρησε από τον οίκο Gucci

Tέλος εποχής για τον οίκο Gucci! Ο Alessandro Michele, δημιουργικός διευθυντής από το 2015, αποχωρεί από την θέση του! Οι φήμες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου από νωρίς σήμερα και η Keiring έκανε επίσημη ανακοίνωση λίγη ώρα πριν, βάζοντας τέλος σε μία συνεργασία που άφησε ιστορία.

Ο Michele ανέλαβε την Gucci το 2015 και πολύ γρήγορα κυριάρχησε στον κόσμο της Μόδας δίνοντας στο brand ένα νέο μοναδικό στιλ!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alessandro Michele (@alessandro_michele)

Ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό λίγη ώρα πριν, έγραψε πόσο ευγνώμων νιώθει για όλο αυτό το ταξίδι όλα αυτά τα χρόνια! «Υπάρχουν στιγμές που οι δρόμοι χωρίζουν λόγω των διαφορετικών προοπτικών που μπορεί να έχει ο καθένας μας. Σήμερα τελειώνει για μένα ένα εξαιρετικό ταξίδι, που διαρκεί περισσότερα από είκοσι χρόνια, μέσα σε μια εταιρεία στην οποία έχω αφιερώσει ακούραστα όλη μου την αγάπη και το δημιουργικό πάθος. Κατά τη διάρκεια αυτής της μακράς περιόδου η Gucci ήταν το σπίτι μου, η υιοθετημένη οικογένειά μου. Μαζί τους έχω ευχηθεί, ονειρευτεί, φανταστεί. Χωρίς αυτούς, τίποτα από αυτά που έχτισα δεν θα ήταν δυνατό». Έγραψε ο σχεδιαστής.

Η εταιρεία σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να κάνει μία σχεδιαστική «στροφή» και αυτό δεν βρήκε σύμφωνο τον Μichele, έτσι ήρθε το τέλος εποχής για μία ιστορική συνεργασία στον κόσμο της Μόδας που θα θυμόμαστε για πάντα!

Kεντρική φωτογραφία- Getty Images

Read More

And More