O Jacquemus τιμήθηκε από την Anna Wintour με το Chevalier de l’Ordre des Arts et des Lettres  

Ο Jacquemus τιμήθηκε στο Παρίσι από την Anna Wintour με το Chevalier de l’Ordre des Arts et des Lettres! Το τρομερό παιδί της Μόδας χρίστηκε Knight of the Order of Arts and Letters για την συνεισφορά του, σε μια τελετή που έγινε στα καινούργια γραφεία της εταιρείας του, με την Anna Wintour να παραδίδει το μετάλλιο με μία συγκινητική ομιλία!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

«Η ιστορία του Σιμόν είναι ενός νεαρού άντρα που ξεκίνησε το brand του αψηφώντας τις συμβάσεις, ακούγοντας τους φίλους του και την καρδιά του. Αντί να μπει στη δουλειά με τον παραδοσιακό τρόπο, παίρνοντας ένα πτυχίο, δουλεύοντας μαζί με μεγάλους σχεδιαστές, ‘έσκασε’ στο κέντρο της σκηνής χρησιμοποιώντας ό,τι μπορούσε για να τραβήξει την προσοχή. Και αν κάποιοι από εμάς αναρωτιόντουσαν γιατί σχεδίασε μια τόσο, τόσο μικρή τσάντα, τώρα ξέρουμε την απάντηση: είναι για να βάλει μέσα το μετάλλιό του» είπε η Άννα Γουίντουρ στον λόγο της για τον Σιμόν. «Είναι άξιος λήπτης του Chevalier de l’Ordre des Arts et des Lettres, όχι μόνο για το απίθανο και περιληπτικό όραμά του για τη μόδα, αλλά και για τη χαρά και την αισιοδοξία που φέρνει μαζί του» είπε η Witour για τον ταλαντούχο Jacquemus.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

O σχεδιαστής στον λόγο ευχαρίστησε την Anna Wintour για την στήριξη της όλα αυτά τα χρόνια ενώ αφιέρωσε το βραβείο στην μητέρα του!

Κεντρική φωτογραφία @jacquemus

 

 

Read More

And More