O Marc Jacobs εμπνέεται από την θρυλική Vivienne Westwood

Ο Marc Jacobs παρουσίασε εχθές την νέα του συλλογή, κάνοντας και ανεπίσημα την έναρξη της New York Fashoin Week που ξεκινά τυπικά την επόμενη Παρασκευή.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marc Jacobs (@marcjacobs)

Για μία ακόμη φορά το show του Marc Jacobs έκανε την διαφορά, με μία συλλογή που δούλευε τους τελευταίους μήνες και επηρεάστηκε πάρα πολύ από τον θάνατο της θρυλικής Vivienne Westwood.

Courtesy of Marc Jacobs

Η επιρροή της Westwood στη μόδα είναι τεράστια! Ήδη στα show των ανδρικών συλλογών, που είδαμε τον Ιανουάριο, μεγάλοι σχεδιαστές έδειξαν τον σεβασμό στην σχεδιάστρια με αναφορές στο έργο της και το χαρακτηριστικό της στιλ, όπως πχ η συλλογή του Kenzo με αναφορές στη Grand Dame του πανκ.

Τώρα o Jacobs κάνει το δικό του tribute στην Westwood και στο runway τα σύνολα θύμιζαν και το στιλ αλλά και την φιγούρα της!

 

Courtesy of Marc Jacobs

Courtesy of Marc Jacobs

Courtesy of Marc Jacobs

Courtesy of Marc Jacobs

Statement jacket, φούστες με ουρά, όγκοι στα μανίκια, εντυπωσιακά πλεκτά, φερμουάρ, μεγάλες τσέπες, στράπλες και ντραπέ κομμάτια, απέδωσαν την εικόνα που είχε ο Jacogs για την Westwood και ήταν όλα υπέροχα!

Getty Images

Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία και την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου όπου και εκεί σίγουρα θα δούμε πολλές συλλογές με έμπνευση από την ιέρεια του Πανκ!

 

 

Read More

And More