O Tom Ford ακυρώνει το show του στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Ο Τομ Φορντ ακύρωσε το show το οποίο αρχικά είχε προγραμματιστεί να κλείσει την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης στις 16 Φεβρουαρίου.

 

SPLASH/Ideal Images

To fashion brand του γνωστού σχεδιαστή αναφέρει ότι η  συνεχιζόμενη εξάπλωση της παραλλαγής Omicron στο Λος Άντζελες και στα εργοστάσιά της στην Ιταλία είναι και ο βασικός λόγος για την ακύρωση, εξηγώντας ότι η συλλογή του φθινοπώρου 2022 της Ford δεν θα είναι έτοιμη μέχρι την προγραμματισμένη ημερομηνία έκθεσης.

«Είμαι απίστευτα απογοητευμένος που δεν μπορώ να παρουσιάσω ένα σόου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, καθώς αισθάνομαι έντονα ότι μια ζωντανή παρουσίαση είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεταδοθεί ένα σαφές μήνυμα για τη σεζόν. Δυσκολευτήκαμε τον περασμένο μήνα, άναμε ό,τι ήταν δυνατό για να αποφύγουμε την ακύρωση του σόου μας στη Νέα Υόρκη, αλλά τελικά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το λυπηρό γεγονός ότι απλά δεν θα έχουμε μια ολοκληρωμένη συλλογή εγκαίρως για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης» δήλωσε ο ταλαντούχος σχεδιαστής.

 Η ακύρωση του Ford θα πλήξει σκληρά την αμερικανική κοινότητα μόδας εφόσον το δικο του show είναι από τα βασικά στην NYFW, ενώ επίσης είναι και ο πρόεδρος της CFDA .

 

 

 

 

Read More

And More