O Tom Ford αποχωρεί από Πρόεδρος του CFDA

O Tom Ford ανέλαβε την θέση του Προέδρου της Ένωσης Αμερικανών Σχεδιαστών Μόδας το 2019, μετά την αποχώρηση της Diane Von Furstenberg.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TOM FORD (@tomford)

Παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος της θητείας του είχαμε πανδημία και καραντίνα κατάφερε με τις ενέργειες του να συγκεντρώσει πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια στην βιομηχανία μόδας των ΗΠΑ ενώ έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την πλήρη επαναφορά της Εβδομάδας Μόδας Νέας Υόρκης και του Met Gala το 2021 και 2022.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TOM FORD (@tomford)

Τώρα το ταξίδι αυτό τελειώνει και με μία δήλωση του ο Τom Ford ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την θέση του Προέδρου!

 “Στις 31 Μαΐου η τριετής μου περίοδος ως Πρόεδρος του CFDA φτάνει στο τέλος της. Όταν ανέλαβα τον ρόλο μου τον Ιούνιο του 2019, ο στόχος μου ήταν να βοηθήσω την αμερικανική βιομηχανία μόδας να αναγνωριστεί παγκόσμια για τον ταλέντο και την σημασία της. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τις συνθήκες που τόσο η μόδα, όσο και ο πλανήτης βίωσαν, μια πανδημία θα έκλεινε τον κόσμο και θα άλλαζε την πορεία της ζωής μας και των επιχειρήσεων για πάντα”, έγραψε ο Tom Ford σε δήλωσή του που κυκλοφόρησε το CFDA.

Ο Tom Ford, θα διατηρήσει τον συμβουλευτικό ρόλο του μέχρι το καλοκαίρι, καθώς τα μέλη του CFDA θα ψηφίσουν για ένα νέο Πρόεδρο.

Read More

And More