O οίκος Chanel κάνει μια ιστορική αλλαγή

Καθώς πλησιάζει η επέτειος των 90 χρόνων της συλλογής “Βijoux de Diamants”, της πρώτης συλλογής Υψηλής Κοσμηματοποιίας που δημιούργησε η Mademoiselle Chanel το 1932,η CHANEL προετοιμάζεται να ανακαινίσει το νούμερο 18 στην πλατεία Vendôme του Παρισιού (Place Vendôme),διεύθυνση εμβληματική για τον Οίκο.

Χτισμένο στις αρχές του 18ου αιώνα και καταγεγραμμένο ως Ιστορικό Μνημείο από το 1930, το νούμερο 18 της πλατείας Vendôme περιήλθε στην ιδιοκτησία της CHANEL το 1997, σηματοδοτώντας το αποκορύφωμα ενός συμβολικού προσωπικού ταξιδιού.

Το 2007, η CHANEL επιβεβαίωσε τις φιλοδοξίες της με μια νέα μπουτίκ, σχεδιασμένη εξ ολοκλήρου από τον Αμερικανό αρχιτέκτονα Peter Marino, με έμπνευση από τους χώρους στους οποίους ζούσε η κουτουριέρ. Στο ίδιο ακριβώς πνεύμα, το νέο αυτό project ανακαίνισης του οποίου θα ηγηθεί πάλι ο Peter Marino, στόχο έχει να προσφέρει στους επισκέπτες του Οίκου μια μοναδική εμπειρία, σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και πολυτέλειας.

 

Κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης η οποία θα ολοκληρωθεί το 2022, μια προσωρινή μπουτίκ αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες της στις 16 Φεβρουαρίου 2021, στο νούμερο 15 της οδού de la Paix, προκειμένου ο Οίκος να συνεχίσει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες του

Read More

And More