PFW: Ο οίκος Dior σήκωσε την αυλαία των μεγάλων show στο Παρίσι

O οίκος Dior και η Maria Grazia Chiuri παρουσίασαν χθες στο Παρίσι, την SS24 συλλογή, σε ένα εκπληκτικό σκηνικό με neon φούξια- κίτρινο χρώματα και slogan για τα δικαιώματα των γυναικών, στοιχεία μιας video installationμε τον τίτλο ‘NOT HER’, της Εlena Bellantoni.

 

 

Η συλλογή ξεκίνησε με black & white σύνολα, πλεκτά φορέματα, ταγέρ και σύνολα που είχαν σαν βασικό κομμάτι ένα υπέροχο shirt top με ένα ώμο που η Maria Grazia Chiuri το έβαλε στα περισσότερα look της συλλογής.

 

 

Ακολούθησαν τα ανοιξιάτικα μοτίβα του οίκου με τα κλασικά floral και τα new tie dye να κοσμούν φούστες και παλτό.Οι κλασικοί κώδικες του οίκου δεν έλειπαν από την συλλογή έτσι lace φορέματα με statement μανίκια, φίνα παλτό, full skirts αλλά και tailored δερμάτινα μας εντυπωσίασαν.

 

 

Denim, κρόσσια και strapless γραμμές συνδυάστηκαν με blazers και biker boots, ενώ τα περισσότερα σύνολα είχαν σεταριστεί με τις lace up μπαλαρίνες με πέρλες, της νέας collection που σίγουρα θα γίνουν sold out.

 

Χρυσά τσόκερ και ένας κρίκος, ήταν το jewerly detail της συλλογής. H Maria Grazia Chiuri θέλει πάντα μέσα απο τις συλλογές της να αποθεώνει την θηλυκότητα να την τονίζει και να της δίνει την σημασία που της αξίζει.Τα κατάφερε για μία ακόμη φορά!

Φωτογραφίες Reuters

Δες όλο το show εδώ:

 

Ετικέτες

Read More

And More