PUMA X Coca-Cola. Τα δύο brands συνεργάζονται και το αποτέλεσμα είναι…μοναδικό!

Μια συλλογή με retro ύφος και μια αναδρομή στο παρελθόν, αυτή είναι η νέα συνεργασία PUMA x Coca-Cola.

 

Η συγκεκριμένη συλλογή αποπνέει έναν αέρα νοσταλγίας, με σχέδια που έχουν retro-vintage αισθητική. Τόσο τα sneakers όσο και τα ρούχα της συλλογής χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερες λεπτομέρειες και χρωματισμούς που σε ταξιδεύουν στο παρελθόν.

Η PUMA αναδιαμορφώνει τις κλασικές σιλουέτες της , όπως την T7 και το sneaker Slipstream, που επανακυκλοφόρησε πρόσφατα και αυτή τη φορά είναι φινιρισμένο με μια ρέτρο χρωματική παλέτα και τις κλασικές ρίγες της Coca-Cola. Όλα τα sneakers της συλλογής, όπως και τα ρούχα, έχουν Coca-Cola λεπτομέρειες που «ταξιδεύουν» τον καταναλωτή σε μία διαφορετική εποχή.

 

Η κυρίως συλλογή περιλαμβάνει ευρεία γκάμα προϊόντων, που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ως «είδη πρώτης ανάγκης», όπως τα hoodies, τα shorts και τα T-shirts. Σε ό,τι αφορά τα sneakers, η συλλογή εστιάζει αρχικά στο Slipstream με την κλασική μπασκετική σιλουέτα, κάνοντάς μας να αναβιώσουμε το μπάσκετ των 80’s στη σύγχρονη εποχή.

 

Η καμπάνια PUMA x Coca-Cola μας μεταφέρει πίσω στον χρόνο, σε ένα κλασικό εστιατόριο της Route 66. Διακοσμημένο με vintage αφίσες, ρολόγια τοίχου και άλλα χαρακτηριστικά στοιχεία από τις δεκαετίες του ’20 και του ’30, δημιουργεί ένα σκηνικό που συμπληρώνει την καθαρά νοσταλγική ατμόσφαιρα της συνεργασίας.

Η συλλογή κυκλοφορεί αποκλειστικά στα καταστήματα της PUMA.

PUMA STORES:

ΓΛΥΦΑΔΑ
Δημάρχου Μεταξά Αγγ. 40Α, τηλ. 2111088168

ΑΘΗΝΑ,
Ευαγγελιστρίας 8 & Ερμού, Αθήνα, τηλ. 2111088128

ATTICA CIY LINK

Πανεπιστημίου 9, Αθήνα -Corner Store, 3ος όροφος 

και στο eshop