“Postcards from Greece”: Η Τed Baker μας ταξιδεύει στην πανέμορφη Ύδρα

Η Ted Baker αναδεικνύει την Ελλάδα  σε μια παγκόσμια καμπάνια βγαλμένη από Carte Postale.

Ο βρετανικός οίκος επιλέγει την Ελλάδα για την καλοκαιρινή παγκόσμια social media καμπάνια του. Η Ted Baker παρουσιάζει το “Postcards From”, μια σειρά από social media video που αναδεικνύουν διεθνής προορισμούς όπως το Miami και την Ύδρα.

 

Ο οίκος επιλέγει αγαπημένα διάσημα πρόσωπα για το κάθε docu-video για να μας ξεναγήσουν στον αγαπημένο τους προορισμό. Την Ύδρα μας παρουσιάζουν οι Τόνια Σωτηροπούλου και Δανάη Μιχαλάκη.

 

 

 

Σε έναν τόπο που ξεχωρίζει για την πολιτιστική πλευρά και τον κοσμοπολίτικο αέρα του, μας ξεναγούν οι Τόνια Σωτηροπούλου και Δανάη Μιχαλάκη. Διαλέγοντας φορέματα, total σύνολα και μαγιό από την καλοκαιρινή συλλογή Ted Baker, με αέρινα floral prints, οι δύο λαμπερές Ελληνίδες απολαμβάνουν τον νησιώτικο ήλιο και το απέραντο γαλάζιο. Για την ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου η Ύδρα κατέχει μια ξεχωριστή θέση, έτσι επιλέγει να ξεναγήσει την Δανάη Μιχαλάκη σε μέρη του νησιού που έχει αγαπήσει. Ο θεατής έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει σημεία “κλειδιά” του νησιού, όπως ο ήλιος του Jeff Koons, το εστιατόριο Castello, η Υδρονέτα και τα παραδοσιακά θαλάσσια  ταξί μέσα από τα μάτια των δύο φίλων, που περνώντας την ημέρα μαζί συζητούν για την δική τους Ελλάδα.

Στο ειδυλλιακό σκηνικό της Ύδρας βλέπουμε τα best seller της συλλογής, όπως το printed λευκό καφτάνι της Δανάης, ή το abstract floral φόρεμα της Τόνιας να συνδυάζονται με δερμάτινα sneakers και σανδάλια. Οι δύο ηθοποιοί  μεταμορφώνονται με Ted Baker  totals, επιλέγοντας τα δικά τους αγαπημένα κομμάτια και δίνουν ένα απόλυτα ελληνικό αέρα στο αγαπημένο λονδρέζικο brand.

 

Κεντρική διάθεση : SPORT & FASHION FREEDOM 212 00037 00

More info : info@thisisplay.gr

 

 

 

 

 

 

Read More

And More