Revenge dress: H Kendall Jenner αντιγράφει το εμβληματικό φόρεμα της Πριγκίπισσας Diana

Η Kendall  Jenner έκανε μία εμφάνιση στο  Instagram για να λανσάρει την νέα της συλλογή με το brand FWRD στο οποίο είναι creative director και για την περίπτωση επέλεξε ένα φόρεμα που μας θύμισε πολύ μία άλλη εμβληματική εμφάνιση.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Το supermodel επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα που μοιάζει αρκετά με το revenge dress που φόρεσε κάποτε η Diana και έγραψε ιστορία.

Getty Images

Τον Ιούνιο του 1994, τρία χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον πρίγκιπα Charles, η Diana εμφανίστηκε με ένα off-the-shoulder, που είχε  ανοιχτή λαιμόκοψη, mini μαύρο φόρεμα από την Ελληνίδα σχεδιάστρια Christina Stambolian στο πάρτι του Vanity Fair στο Serpentine Gallery στο Λονδίνο. Toλμηρό για μία royal εμφάνιση, η Diana το είχε επιλέξει επίτηδες  για να εκδικηθεί με αυτό τον τρόπο το Κάρολο, εφόσον το ίδιο βράδυ, θα μεταδιδόταν στην τηλεόραση το το ντοκιμαντέρ με τίτλο Charles: The Private Man, the Public Role, στο οποίο ο Κάρολος θα ομολογούσε δημόσια την απιστία του για πρώτη φορά.

Το φόρεμα αυτό άφησε ιστορία και τώρα βλέπουμε την Jenner να το χρησιμοποιεί ως έμπνευση για το λάσάρισμα της νεας της συλλογής. Το revenge dess έχει μία διαχρονική θέση στην ιστορία του στιλ και όπως φαίνεται πολλές διάσημες ακόμη εμπνέουτναι από αυτή την μοναδική εμφάνιση.

Kεντρική φωτογραφία Getty Images

 

 

Read More

And More