Sex & The City :Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και το στιλ παραμένει μοναδικό στην θρυλική σειρά!

Λίγες μέρες πριν κυκλοφόρησε η φωτογραφία με τις πρωταγωνίστριες της επικής σειρά Sex and the city δίνοντας μας ένα teaser για το νέο τους στιλ και τις αλλαγές που θα δούμε.

Η θρυλική σειρά, η οποία αγαπήθηκε όσο λίγες, ειδικά από το γυναικείο κοινό, επιστρέφει στην μικρή οθόνη με 10 επεισόδια, μισής περίπου ώρας περίπου το καθένα. Το sequel της σειράς, θα ονομάζεται “And Just Like That’’.

Η Sarah Jessica Parker, η Kristin Davis και η Cynthia Nixon, θα ενωθούν ξανά τηλεοπτικά. Ηχηρή θα είναι η απουσία ωστόσο της Kim Cattrall κάτι που περιμένουμε να δούμε πως θα λειτουργήσει.

H Sarah Jessica Parker, πριν από λίγες μέρες λοιπόν δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων με τις δυο συμπρωταγωνίστριες της, στους δρόμους του Μανχάταν.Το στιλ μοναδικό με φοβερό styling και τις πρωταγωνίστριες με εντυπωσιακά σύνολα: η Κάρι με ψηλόμεση φούστα σε πικ νικ καρό, ζακέτα και platform Mary Janes, η Μιράντα pastel office look και η Σάρλοτ με midi φούστα και off shloudler top με πουά είναι πολύ εντυπωσιακές.

Splash

Σιγά σιγά και καθώς οι μέρες περνούν τα γυρίσματα συνεχίζονται κα βεβαίως βλέπουμε και νέες εικόνες με την Sarah Jessica Parker να εμφανίζεται ξανά με μοναδικό στιλ και στα νέα επεισόδια όπως η φωτογραφία που την βλέπουμε με πλισέ λευκό φόρεμα και pastel sprig coat συνδυασμένα με λευκά mules έτοιμη για γύρισα μιλώντας με τον άτομα του συνεργείου της.

Splash

Η Cristin Davis με πουά γαλάζια φούστα και λευκό top με volume μανίκια και κίτρινα αξεσουάρ, ενώ κρατάει το νέο της σκυλάκι στην σειρά.

Splash

Η Parker με μπεζ σύνολο από μεταξωτό σατέν, floral jacket και epic καπέλο.

Read More

And More