Sloggi: Στιλ και άνεση πάνε «πακέτο» στη νέα συλλογή για γυναίκες και άντρες

Μπορεί το καθημερινό μας στιλ να στηρίζεται κυρίως στα ρούχα και στο πως τα συνδυάζουμε, αλλά όλες ξέρουμε ότι τα εσώρουχα δίνουν την άνεση και την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε κατά τη διάρκεια της μέρας! Τρέξιμο, υποχρεώσεις, κούραση υπάρχουν στην καθημερινή μας ατζέντα, άρα αυτό που θέλουμε είναι λιγότερo στρες, ακόμη και στο ντύσιμο -από το outfit μέχρι τα… εσώρουχα!

Εγώ εδώ και χρόνια εμπιστεύομαι τα sloggi, όχι μόνο για τα υπέροχα σχέδια, αλλά και για τη συνεχή καινοτομία τους! Όσο πολύπλοκα κι αν γίνονται τα πράγματα γύρω μας, τα απλά και καθημερινά, είναι αυτά που στο τέλος κερδίζουν. Με άλλα λόγια, μιλάμε για εσώρουχα που καλύπτουν κάθε ανάγκη της καθημερινότητας, 24/7,  χωρίς να σε πιέζουν και να σε περιορίζουν. Τέλειο;

 

Η κατηγορία GO των sloggi, έχει αγαπηθεί για τα άνετα, καθημερινά και σε μοντέρνα styles εσώρουχα που μπορούν να φορεθούν παντού και πάντα. Τώρα όμως, η νέα σειρά GO RIBBED από τα sloggi έρχεται για να βρει μια ακόμη μεγαλύτερη θέση στην καρδιά και στο συρτάρι  μου, κάνοντας “check” σε όλα τα «θέλω» μου.

Σαν fashion expert θέλω να υπάρχει ποιότητα σε όλα όσα επιλέγω και φοράω. Απίστευτη άνεση, μοντέρνα γραμμή, μαζί με νέα features που απογειώνουν το στιλ! Αυτό ψάχνω και αυτό βρήκα στην νέα sloggi συλλογή!

Το mood, το ακαταμάχητο ribbed look που γίνεται δεύτερο δέρμα, μαζί με την  διακριτική δαντέλα στο τελείωμα που χαρίζει ένα παιχνιδιάρικο elegance, δημιουργούν την πιο cool συλλογή!

Και τα καλά νέα συνεχίζονται… 
Οι νέες eco friendly τάσεις στη μόδα δεν αφήνουν αδιάφορη τη sloggi. Μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις τα άνετα και φιλικά προς το περιβάλλον εσώρουχα να μην έχουν κανένα στιλ, εδώ όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο! Μην νομίζεις ότι επειδή είναι καθημερινά και οργανικά, είναι και βαρετά. Oh, no!

Οι fun συνδυασμοί νοσταλγικών χρωμάτων και ψαγμένων, μοντέρνων styles, κάνουν τα GO Natural αγαπημένη επιλογή για κάθε περίσταση, από μια wow βραδινή έξοδο, μέχρι ένα χαλαρό άραγμα στο σπίτι με ή χωρίς παρέα, με ταινία ή ξέφρενο gaming.

Τα GO RIBBED, φτιαγμένα από οργανικό βαμβάκι δεν είναι μόνο απαλά  για το δέρμα σου, αλλά και για τον πλανήτη! 100% Απαλότητα! Ποτέ το στυλ δεν σε έκανε να αισθάνεσαι τόσο όμορφα!

 

Κάνε λοιπόν το καλό για τον πλανήτη και για το look σου, με αυτά τα σούπερ άνετα, οργανικά εσώρουχα. Τα GO Natural θα τα βρεις σε Brief, Hipster, Short και Boxer styles, σε αμέτρητα γήινα χρώματα για να έχεις να διαλέγεις. Δοκίμασε τα GO Natural και νιώσε την απόλυτη άνεση!

Ό,τι στιλ και να έχεις, όπως κι αν είναι η καθημερινότητα σου, τα  GO RIBBED των sloggi έχουν τον τρόπο να σε κάνουν να νιώθεις στιλάτη, ανάλαφρη και δροσερή!

Ανακάλυψε και εσύ τη σειρά GO RIBBED των sloggi και ζήσε κάθε μέρα με ένα twist αυθεντικού στυλ: Crop top, bralette, short, brazil, tanga, hipster & tai, στις πιο cute αποχρώσεις για να μην ξέρεις ποιο να πρώτο-διαλέξεις!

Όλα αυτά τα καλά νέα ισχύουν και για εσώρουχα του αγαπημένου μας! Ναι, όπως το διάβασες! Κι επειδή τα αγόρια δεν ενημερώνονται όσο εμείς για τα fashion news, θα κάνουμε το σωστό, βάζοντας στην ντουλάπα τους την  ολοκαίνουρια σειρά GO Natural by sloggi!

Κάνε λοιπόν το καλό για τον πλανήτη και για το look σου, με αυτά τα σούπερ άνετα, οργανικά εσώρουχα. Τα GO Natural θα τα βρεις σε Brief, Hipster, Short και Boxer styles, σε αμέτρητα γήινα χρώματα για να έχεις να διαλέγεις. Δοκίμασε τα GO Natural και νιώσε την απόλυτη άνεση!

 

 

Είναι το ίδιο απαλή, άνετη και ευκολοφόρετη με την υπόλοιπη κλασική σειρά GO, αλλά με μία βασική διαφορά: τα εσώρουχα είναι φτιαγμένα από οργανικό βαμβάκι με πιστοποίηση GOTS, που τα κάνει φιλικά προς το περιβάλλον, αλλά και την τέλεια επιλογή για extra δροσιά τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Το απίστευτα απαλό βαμβάκι του είναι σαν να χαϊδεύει το δέρμα! Επιπλέον, η συσκευασία τους είναι ανακυκλώσιμη, ώστε τίποτα να μην πάει χαμένο.

 

Τώρα πια στην sloggi, το στιλ, η άνεση και οικολογική υπευθυνότητα πάνε «πακέτο», στις σειρές εσωρούχων GO RIBBED για γυναίκες και GO NATURAL για άνδρες, κάνοντας  την διαφορά. Καιρός να τις δοκιμάσεις και εσύ!

Τα sloggi στα social:

FacebookInstagram 

Sloggi GO Ribbed – eshop

Sloggi GO Natural – eshop

#sloggi #GoRibbed #goribbed #GoNatural #gonatural