Spiros Stefanoudakis: Ο Έλληνας σχεδιαστής ανοίγει τα φτερά του στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού

Έχοντας κάνει πολλά όμορφα πράγματα στην Ελλάδα και με συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης όπως η (Ελένη Μενεγάκη , Τατιάνα Στεφανίδου Μαρία Μπεκατώρου κλπ, ο Οίκος μόδας  STEFANOUDAKIS πήρε την απόφαση ότι είναι καιρός να βγει η δουλειά του στο εξωτερικό.

Και που θα ήταν καλύτερα από την καρδιά της μόδας στο Παρίσι. 

Η διοργάνωση έδωσε την ευκαιρία στον σχεδιαστή να δείξει την δουλειά του ανάμεσα στα κορυφαία Brand στον κόσμο… Chanel -Dior- Valentino- Giambattista Valli – Ziad Nakad -Zuhair Murad -Fendi – και πολλοί ακόμα επώνυμη Οίκοι θα βρίσκονται εκεί και θα το παρακολουθήσουμε όλοι σε  digital μορφή στις 25 έως  28 Ιανουαρίου στην Paris Fashion Week Couture 2021.

Η συλλογή του Οίκου STEFANOUDAKIS  είναι εμπνευσμένη από την επίσκεψη του σχεδιαστή στην  Πινακοθήκη Di Brera στο Μιλανο  και βλέποντας διάφορα έργα  του Francesko Hayez.

 

Εντυπωσιασμένος από τα έντονα και ζωντανά χρώματα επέλεξε για την συλλογή σαν κύριο υλικό το  μεταξωτό βελούδο και υφάσματα που αγκαλιάζουν το σώμα και έδωσε μια σύγχρονη εκδοχή της θηλυκότητας.

 

Τα έντονα χρώματα όπως το κυπαρίσσι, το μπλε και το φούξια κυριαρχούν και δίνουν την αίσθηση της αίγλης, maxi wrap dress αγκαλιάζουν την σιλουέτα δίνοντας στην κάθε γυναίκα να νιώθει ξεχωριστή.

 

Άλλωστε η αγάπη του σχεδιαστή για τις γυναίκες είναι εμφανής.

 

Η συλλογή θα βρίσκεται στο Παρίσι και θα διατίθεται σε πολλά καταστήματα ευρωπαϊκών  χώρων και στο site www.spirosstefanoudakis.com

 

 

 

Read More

And More