Spiros Stefanoudakis: Ο ταλαντούχος σχεδιαστής εντυπωσίασε με την collection που παρουσίασε στο Παρίσι

Ο Spiros Stefanoudakis συμμετείχε για πρώτη φορά στην Paris Fashion Week και είχε την ευκαρία να δείξει την δουλειά του ανάμεσα στα κορυφαία Brand από τον κόσμο της μόδας όπως: Chanel -Dior- Valentino- Giambattista Valli – Ziad Nakad -Zuhair Murad -Fendi – και πολλούς ακόμη επώνυμους οίκους!

 

Η συλλογή του Οίκου STEFANOUDAKIS  είναι εμπνευσμένη από την επίσκεψη του σχεδιαστή στην  Πινακοθήκη Di Brera στο Μιλάνο και βλέποντας διάφορα έργα  του Francesko Hayez.

 

 Η φωτογράφιση της collection που παρουσιάστηκε στην Paris Fashion Week έγινε από τον Greg Alexander και τα γαλλικά μέσα όπως  η θρυλική Madame Figaro αποθέωσε τoν Έλληνα σχεδιαστή που παρουσιάζει πλέον την collection του ανάμεσα σε επικούς οίκους όπως: Fendi, Chanel, Victor & Rolf!

Μία διεθνής αναγνώριση που δεν θα αργούσε αφού ο Spiros Stefanoudakis μέσα από την δουλειά του μας έχει δείξει πόσο ταλαντούχος είναι και βεβαίως πόσο αγαπάει και στηρίζει τις δημιουργίες του, που ήδη λατρεύουν οι πιο καλοντυμένες γυναίκες τις ελληνικής showbiz!

Δες όλη την συλλογή του ταλαντούχου σχεδιαστή εδώ

Read More

And More