Tα πιο στιλάτα σύνολα που ανέβασαν οι διάσημες στο Instagram αυτή την εβδομάδα

Κάθε εβδομάδα κάνουμε μέσα από αυτή την στήλη μία βόλτα στο Instagram των ελληνίδων celebrities και βλέπουμε τα πιο στιλάτα look. Tι φόρεσαν, πως το συνδύασαν, τι αξεσουάρ πρόσθεσαν. Βλέπουμε ωραίες εικόνες και παίρνουμε έμπνευση για τα δικά μας καλοκαιρινά σύνολα!

H Τάμτα συνδυάζει άψογα ένα λευκό τζιν με μεταξωτό χρωματιστό πουκάμισο σε τέλεια απόχρωση μέντας και δημιουργεί ένα φανταστικό σύνολο για τώρα. Απογείωσε και εσύ το δικό σου τζιν με ένα όμορφο πουκάμισο.

Η Κατερίνα Καινούργιου με ολόσωμη φόρμα που έχει το υπέροχο γαλάζιο χρώμα που φέτος είναι μεγάλη τάση και ταιριάζει τόσο πολύ σε ξανθιές. Δοκίμασε το και εσύ σε ένα σύνολο και θα ξεχωρίσεις.

Η Δούκισσα Νομικού με floral  σύνολο, συνδύασε ποδηλατική βερμούδα με crop top και έδωσε ένα πιο chic ύφος με ένα σακάκι. Τα καλοκαιρινά σακάκια κρύβουν πολλές δυνατότητες γι αυτό μην τα ξεχνάς ποτέ.

Η λευκή βερμούδα μπορεί να αντικαταστήσει το παντελόνι και συνδυασμένη με ένα σακάκι να δημιουργήσει ένα stylish office look ή ένα tailored  σύνολο όπως αυτό που φόρεσε πολύ στιλάτα η Φαίη Σκορδά.

Οι λινές παντελόνες είναι το πιο ευκολοφόρετο παντελόνι το καλοκαίρι και η Μαίρη Συνατσάκη τις επιλέγει για beach look φορώντας καπέλο και μαύρο bikini.

Tα 70s prints είναι μεγάλη τάση για αυτή την σεζόν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή το επιλέγει σε crop top και φούστα με το ίδιο 70s μοτίβου και μας αρέσει πολύ.

Η δύναμη του μπεζ χρώματος  είναι τεράστια. Ειδικά σε ηλιοκαμένη επιδερμίδα όπως εδώ στην Ελένη Φουρέιρα κάνει θαύματα. Η διάσημη τραγουδίστρια επιλέγει beige σύνολο βερμούδα και πουκάμισο και δίνει colorful λεπτομέρεια με γαλάζια δερμάτινη τσάντα.

Η Έλενα Χριστοπούλου επιλέγει ένα πλεκτό φόρεμα με έντονα χρώματα και απογειώνει το νησιώτικο σύνολο της με μία κίνηση.

Η Iώαννα Μαλέσκου φοράει ένα υπέροχο floral φόρεμα ιδανικό για κάλεσμα σε γάμο ή βάφτιση, με floral σχέδια σε μωβ χρώμα και off shoulder σχέδιο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνει μία στιλάτη εμφάνιση με floral φόρεμα σε κίτρινη απόχρωση και βολαν που συνδυάζει με mules και εντυπωσικάζει.

 

 

Read More

And More