Tom Ford: Ο σχεδιαστής γυρίζει την πλάτη στην μόδα και ανακοινώνει το επόμενο επαγγελματικό βήμα

Η πώληση του brand του Tom Ford στην Estee Lauder Companiew έναντι 2,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων ήταν το bigh fashion new της χρονιάς! Τώρα πια ο σχεδιαστής μετά από 35 χρόνια στην Μόδα δεν θέλει να γυρίσει πίσω και έχει ήδη σκεφτεί το επόμενο βήμα του.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TOM FORD (@tomford)

Σε νέα συνέντευξη στo Air Mail, ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας και σκηνοθέτης αποκάλυψε θέλει να γυρίσει μία μαύρη κωμωδία αφού πρώτα ξεκουραστεί!
«Αυτό που πρέπει να κάνω τώρα είναι να πάρω έναν ύπνο.Ο πατέρας μου πέθανε κατά τη διάρκεια της πανδημίας της COVID και ο Ρίτσαρντ (Μπάκλεϊ, σύζυγος και σύντροφος του Φορντ επί 35 χρόνια) έφυγε από τη ζωή. Ο πρώτος μου σύντροφος, Ίαν Φάλκονερ, πέθανε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες. Πούλησα την εταιρεία μου. Μετακόμισα. Χρειάζομαι μερικούς μήνες για να επεξεργαστώ όλα όσα έχουν συμβεί και μετά να αρχίσω να γράφω» διευκρίνισε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TOM FORD (@tomford)

Ο Τομ Φορντ έχει σκηνοθετήσει ήδη τις ταινίες: A Single Man και Nocturnal Animals, που κυκλοφόρησαν το 2009 και το 2016, αντίστοιχα. Όσον αφορά το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, την σκηνοθεσία της μαύρης κωμωδίας είναι ακόμη σε πολύ αρχικό στάδιο αλλά σύντομα θα έχουμε καινούργιες πληροφορίες!

Read More

And More