Versace: Ο ιταλικός οίκος εξαφανίστηκε από το instagram

Φαίνεται ότι και ο Versace ακολουθεί την νέα τάση που έχουν ήδη υιοθετήσει μεγάλοι οίκοι στο Instagram και εξαφάνισε όλα τα post του σε μία μέρα. 

Την αρχή έκανε ο οίκος Bottega Veneta που αποχώρησε οριστικά από το Instagram το 2021, στην συνέχεια ο Βalenciaga έσβησε όλες τις αναρτήσεις πριν το Couture show την ίδια χρονιά, ενώ ο οίκος Burberry έκανε και αυτός επανεκκίνηση με νέα σελίδα για να  εγκαινιάσει τη νέα εποχή του σχεδιαστή Daniel Lee στον οίκο.

Tώρα ήρθε η σειρά του Versace, ο λογαριασμός του οποίου έχει μείνει χωρίς κανένα post τις τελευταίες μέρες. Ο  Versace είπε στο WWD: «Η Versace θα ξαναπαρουσιάσει το Instagram προφίλ της αργότερα αυτή την εβδομάδα με την fall 2023 καμπάνια σε φορμάτ περιοδικού, την ίδαι στιγμή που θα ξεκινήσουν και οι πωλήσεις στα καταστήματα και στο online shop. Κοιτάζουμε συνεχώς να βελτιώνουμε τους διαφορετικούς τρόπους που μιλάμε στην κοινότητά μας και να την φέρνουμε πιο κοντά στον κόσμο μας. Αυτή η ανανεωμένη προσέγγιση στα digital κανάλια μας, μας βοηθάει να συνεχίσουμε να διηγούμαστε την ιστορία μας και να φέρνουμε στο κοινό μας το καλύτερο περιεχόμενο από τον οίκο, στο καλύτερο φορμάτ».

Splash

Στον κόσμο της Μόδας μία τέτοια κίνηση μαρτυρά αλλαγή πορείας και γιατί όχι και αλλαγή ύφους. Άλλωστε οι τελευταίες εξελίξεις υποδηλώνουν μία τέτοια ανάγκη. Πρόσφατα ο  όμιλος Capri Holdings, στο οποίο ανήκει ο Versace, εξαγοράστηκε από τον όμιλο Tapestry Inc., στον οποίο ανήκουν Coach, Kate Spade και Stuart Weitzman, άρα πολύ σύντομα ο οίκος θα αποκαλύψει κάτι καινούργιο.

 

Read More

And More