Xρώματα που θα αναδείξουν τέλεια το υπέροχο μαύρισμα σου

Το καλοκαίρι οι περισσότερες από εμάς περνάμε πολλές ώρες στον ήλιο για να αποκτήσουμε την πολυπόθητη μαυρισμένη επιδερμίδα. Ηλιοθεραπεία και αντηλιακά είναι τα “όπλα” μας, για να πετύχουμε τον τόνο που θέλουμε. Παρόλα αυτά πρέπει εδώ να σου πω ότι, υπάρχουν κάποια χρώματα που μας βοηθάνε όταν επιστρέψουμε στην πόλη ή και στο νησί να αναδείξουμε με τον καλύτερο τρόπο το μαύρισμα μας και καλό είναι να τα γνωρίζεις.

Το κλασικό μπεζ και το λευκό σίγουρα είναι πρώτα στην λίστα, αλλά υπάρχουν και πολλά ακόμη που βοηθάνε να δείχνεις υπέροχα ηλιοκαμένη. Ας δούμε μερικά από αυτά.

@stepofstyle

Το μπεζ είναι η δυνατή επιλογή αφού και λίγο μαυρισμένη να είσαι σίγουρα θα δείχνει περισσότερο με ένα μπεζ strpaless top.

@stepofstyle

Tο στιλάτο camel σίγουρα είναι ψηλά στην λίστα με τα χρώματα που φοράμε το καλοκαίρι γιατί δείχνει τέλεια το μαύρισμα μας.

@ariviere

Η αποχρώσεις της τερακότα επίσης είναι πολύ σωστή επιλογή για τις βόλτες μας, όταν είμαστε μαυρισμένες και θέλουμε να το αναδείξουμε.

@carodaur

Το μοναδικό χρώμα που όλες ξέρουμε ότι αναδεικνύει το μαύρισμα μας είναι το λευκό, αλλά όπως βλέπεις υπάρχουν και πολλά ακόμη. Ας συνεχίσουμε…

@carlottaoddi

Το ροζ δείχνει τέλειο σε μαυρισμένη επιδερμίδα και σου το συνιστώ εφόσον φέτος είναι και must χρώμα της σεζόν.

@emilisindlev

Το γαλάζιο επίσης τονίζει το μαύρισμα σου και είναι μία chic urban επιλογή για τώρα στην πόλη.

@laura_eguizabal

Το υπέροχο χρώμα του κοραλλιού που θα σου δώσει καλοκαιρινή διάθεση και σίγουρα θα σε δείξει και πιο μαυρισμένη.

@laura_eguizabal

Το πράσινο επίσης δίνει μαυρισμένο τόνο στην επιδερμίδα σου και θα βρεις πολλά κομμάτια φέτος στην αγορά με αυτή την τέλεια απόχρωση.

@monikh

Το κίτρινο είναι υπέροχο σε μαυρισμένο δέρμα και αξίζει να το δοκιμάσεις ειδικά αν είσαι μελαχρινή.

@selinyagcioglu

Το μπλε είναι μία αναπάντεχη επιλογή αλλά δες πόσο όμορφο δείχνει σε μαυρισμένο δέρμα.

 

 

 

Read More

And More