Αισθησιασμός και άρωμα ιταλικής ριβιέρας στη νέα καλοκαιρινή συλλογή εσωρούχων Eres

Η γνωστή ταινία “La Dolce Vita” σηματοδοτεί τη νέα καλοκαιρινή συλλογή εσωρούχων του brand Eres, για το 2018. Από τις ζωντανές παραλίες, μέχρι τις “αρωματικές” βεράντες της ακτής Amalfi, ο αισθησιασμός κυριαρχεί παντού. Η έμπνευση προέρχεται από τα θηλυκά και pin-up εσώρουχα της δεκαετίας του εξήντα, από τις τραγουδίστριες και τις ηθοποιούς που πρωταγωνιστούσαν στις ταινίες του διάσημου Ιταλού σκηνοθέτη Federico Fellini.

Το μαύρο χρώμα συναντάει τη δαντέλα και το μεταξωτό σατέν, ενώνονται δυναμικά και δημιουργούν σετ εσωρούχων, bodies και slip dresses, τα οποία παραδίνονται χωρίς δισταγμό στη μαγεία και στο μυστηριώδες ύφος αυτού του συνδυασμού.

Οι διαφάνειες αποκτούν ρομαντική υπόσταση με τα λουλούδια που αποτυπώνονται πάνω τους. Το συγκεκριμένο texture δημιούργησε bodysuits με μακρύ μανίκι και γιακά, πετυχαίνοντας τη vintage αισθητική που πλαισιώνει αυτήν τη συλλογή.

Η δαντέλα σε απαλά και “αγνά” χρώματα έγινε η βάση των ρομαντικών σετ, διατηρώντας τον αισθησιασμό που αναζητάει η κάθε γυναίκα.

Το κίτρινο που αντικατοπτρίζει τον λαμπερό ήλιο του καλοκαιριού, “έλουσε” τα vintage σετ εσωρούχων και τα slip dresses, αφού πρώτα “έντυσε” το μεταξωτό σατέν.

Από τη συλλογή δεν έλειψαν και τα homewear σε χαλαρή γραμμή, neutral χρώματα και πολλές φορές διακοσμημένα με διακριτικές ρίγες, τα οποία είναι ιδανικά για χαλαρές στιγμές στη βεράντα με το δροσερό αεράκι του καλοκαιριού να κάνει βόλτες.

Read More

And More