Αξέχαστες μπότες στον Fendi, elegant φορέματα στην Alberta Ferretti και layered μοτίβα στην Etro ήταν τα highlights την πρώτη μέρα στο Μιλάνο

Η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο ξεκίνησε χθες με τους σχεδιαστές να μας παρουσιάζουν τις συλλογές τους για την επόμενη σεζόν μέσα από εντυπωσιακά show και με διάσημους καλεσμένους στο front row!Το Tlife σου μεταδίδει όλα όσα έγιναν την πρώτη μέρα στην Μilan Fashion Week!

Fendi

Photo by Estrop/Getty Images

 

Photo by Estrop/Getty Images

 

Photo by Pietro D’Aprano/Getty Images

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fendi (@fendi)

 Για τον οίκο  Fendi ο Κim Jones μας παρουσίασε μία καινούργια minimal all day γκαρνταρόμπα. Το tailored κυριάρχησε στην συλλογή, ενώ οι μπότες έκλεψαν την παράσταση. Μας εντυπωσίασαν οι κουκούλες αλλά και τα πουά μοτίβα, ενώ τα new color block που συστήνει ο σχεδιαστής είναι αξεπέραστα. Σε πολλά runway look το πουλόβερ γίνεται το βασικό στοιχείο, τυλιγμένο στο λαιμό η ριγμένο με στιλ πάνω από διάφανα top. Mία συλλογή με αναφορές και στην Roman Empire, με μοτίβα από αγάλματα και στοιχεία της αυτοκρατορίας να κοσμούν διάφορα κομμάτια της συλλογής όπως αυτό που φόρεσε η Jessica Biel.

Αlberta Ferretti

SplashNews.com

 

REUTERS/Alessandro Garofalo

 

REUTERS/Alessandro Garofalo

 

REUTERS/Alessandro Garofalo

 

REUTERS/Alessandro Garofalo

H elegant αισθητική της Αlberta Ferretti, κυριάρχησε στην συλλογή που είδαμε χθες στο Μιλάνο.Αέρινα κομψά φορέματα με διαφάνειες ή embellished με λαμπερά στοιχεία ανέβηκαν στο runway. Ταγέρ σε new style, tailored κουστούμια και χρώματα εμπνευσμένα από την χειμερινή παλέτα, maxi παλτό και fur hats μας έβαλαν στο mood της συλλογής.

Etro

Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

 

REUTERS/Alessandro Garofalo

 

 

 

REUTERS/Alessandro Garofalo

 

REUTERS/Alessandro Garofalo

O Marco De Vincenzo δημιούργησε για την Εtro μία συλλογή πάνω στο  signature στοιχείο του οίκου: Tα μοτίβα. Αυτή την φορά έκανε  layering με πολλά διαφορετικά print που δημιούργησαν ένα αξέχαστο αποτέλεσμα. Κάλτσες μέχρι το γόνατο, υπέροχα maxi φορέματα, oversized blazer και εντυπωσιακά κοσμήματα με neo boho style και μαντήλια στο λαιμό μας έδωσαν το vibe της collection.Το χρυσό και το ασημένιο συνδυάζονται με γήινες αποχρώσεις σε devore βελούδα και skinky φορέματα και αφήνουν μία υπέροχη αίσθηση!

 

 

Read More

And More