Amal Clooney – Cardi B: Φόρεσαν το ίδιο πανωφόρι με διαφορετικό τρόπο! Ψήφισε την καλύτερη

Αρκετές είναι οι φορές που έχουμε δει πολλές διάσημες να κάνουν την εμφάνισή τους με ακριβώς το ίδιο ρούχο. Καταλαβαίνεις ότι όταν οι σχεδιαστές παρουσιάζουν τι νέες τους συλλογές, υπάρχουν πολλά αγαπημένα items που αμέσως προστίθενται στη shopping list των επωνύμων.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη με την Amal Clooney και την πλέον διάσημη τραγουδίστρια Cardi B. Μπορεί οι ίδιες να έχουν εντελώς διαφορετική αισθητική και ταμπεραμέντο, παρόλα αυτά επέλεξαν το ίδιο δερμάτινο πανωφόρι του σχεδιαστή Alexander Wang, μόνο που η κάθε μια το ανάδειξε με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Πάμε να δούμε περισσότερες πληροφορίες για την κάθε εμφάνιση και στο τέλος θα ψηφίσουμε την καλύτερη.

Η Amal, σαν μια γυναίκα που χαρακτηρίζεται από την κομψότητα, επέλεξε να αναδείξει αυτήν τη δερμάτινη καμπαρντίνα με ένα μαύρο φόρεμα, κλασικές nude γόβες, μια μαύρη tote bag και chic sunglasses. H γυναίκα του George Clooney έμεινε πιστή στο ladylike στιλ, παρόλο που βασικό κομμάτι της εμφάνισής της ήταν ένα τόσο ιδιαίτερο πανωφόρι.

Από την άλλη, η Cardi B το ανάδειξε με ένα ιδιαίτερο και πιο sexy styling. Η ίδια το συνδύασε με ένα ψηλόμεσο εσώρουχο, fishnet καλσόν, over-the-knee boots και ολοκλήρωσε με ένα δερμάτινο turban στο κεφάλι, καθώς και με χρυσά κοσμήματα.

Και σε ρωτάω λοιπόν: Ποια κέντρισε το στιλιστικό σου ενδιαφέρον;


Read More

And More