Red carpet!

Αmerican Music Awards 2020: Αυτές ήταν οι πιο στιλάτες εμφανίσεις της βραδιάς

Αmerican Music Awards 2020 έγιναν εχθές το βράδυ σε μία φαντασμαγορική τελετή με όλα τα μέτρα προστασίας ώστε να μείνουν όλοι οι συμμετέχοντες ασφαλείς! Μεγάλα ονόματα του τραγουδιού έκαναν εντυπωσιακές εμφαίνεις στο red carpet αλλά και on stage ερμηνεύοντας τις επιτυχίες τους. Εμείς διαλέξαμε τις πιο στιλάτες παρουσίες και σου έχουμε όλες τις πληροφορίες για τα λαμπερά τους look:

Η Jennifer Lopez με custom Balmain δημιουργία ειδικά για την βραδιά, crop top σε ντραπέ γραμμή και φούστα με sexy cut όλα στολισμένα με κρύσταλλα και συνδυασμένα με sexy glam πέδιλα και διαμαντένια κοσμήματα.

Η Ciara με εντυπωσιακή κατακόκκινη δημιουργία του Balmain που είχε statement μανίκια, βελούδινη λεπτομέρεια στο μπούστο που συνδύασε με μαύρες over the knee boots!

Η Dua Lipa με εκπληκτικό Versace φόρεμα που είχε σχέδια από τον βυθό της θάλασσας στολιμένο όλο με παγιέτες και ruffle λεπτομέρεια στο κάτω μέρος.

Η Cara Deleningne με sparkling κουστούμι του οίκου Balmain συνδυασμένο με classic γόβες Christian Louboutin.

H Christian Serratos με φόρεμα Tom Ford που είχε sheer σχέδιο ήταν όλο στολισμένο με στρας και έδενε με δύο βελούδινους φιόγκους!

Read More

And More