Αν θέλεις ένα κομμάτι Stelios Koudounaris σε φανταστική τιμή σημείωσε αυτό το event στην ατζέντα σου

Τι πιο ωραίο από το να ανανεώνεσαι στιλιστικά λόγω καλοκαιριού και μάλιστα με την υπογραφή ενός από τους πιο καταξιωμένους σχεδιαστές μας τον Στέλιο Κουδουνάρη!

Ο  ταλαντούχος σχεδιαστής ανοίγει για πρώτη φόρα το ατελιέ του για όλους εσάς και το γιορτάζει με ειδικές τιμές σε όλα τα ρούχα! Τη Δευτέρα 13/7 έως την Πέμπτη 16/7, από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα μπορείς να επισκεφθείς το ατελιέ του σχεδιαστή στο Κολωνάκι, Αχαιού 15 και να βρεις την καινούργια καλοκαιρινή συλλογή αλλά και κομμάτια  από προηγούμενες συλλογές σε τιμές που δεν είχες ποτέ φανταστεί! Επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και μεγάλη ποικιλία από βραδυνά φορέματα όπως και κάποιες ανδρικές επιλογές είναι έτοιμα να μπούν στην γκαρνταρόμπα σου!

Μία μοναδική ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσεις αν θες πραγματικά να κάνεις update το style με τον καλύτερο τρόπο την φετινή σεζόν με ρούχα by Stelios Koudounaris.

Αν είσαι μακρυά μας και δεν έχεις αυτή τη φορά τη δυνατότητα, μπορείς πάντα να επισκέπτεσαι το e-shop.
Από τη Δευτέρα 13/7 θα βρεις εκπτώσεις έως και 50% για να αποκτήσεις το ρούχο του καλοκαιριού σου!

Μη χάσεις την ευκαιρία να επωφεληθείς στο e-shop τη 10% επιπλέον έκπτωση και δωρεάν μεταφορικά για την πρώτη σου αγορά χρησιμοποιώντας τον κωδικό WELCOMEBYSTELIOS.

 

Read More

And More