Ανακαλύψαμε τα cute παπούτσια που θα φοράς από τώρα μέχρι το… φθινόπωρο!

Η συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της Scholl εμπνέεται από τον τρόπο που απολαμβάνουν οι Ιταλοί τους καλοκαιρινούς μήνες. Από τον ήχο της θάλασσας, την εμβληματική, χρωματική παλέτα των ιταλικών τοπίων, τα ζουμερά φρούτα και το παγωτό, καθώς και από τη ανάμεικτη μυρωδιά καφέ και αντηλιακής κρέμας που συναντάς μόνο στην Ιταλία. Συνδέεται με τις οικογενειακές στιγμές αλλά και τις στιγμές με φίλους από την ανατολή του ήλιου μέχρι το απογευματινό απεριτίφ στο ηλιοβασίλεμα.

Το ιστορικό brand είναι ο ηγέτης στα υψηλής αισθητικής αναπαυτικά υποδήματα, ακολουθώντας μια θρυλική παράδοση από τις δεκαετίες του 1960 και του 1970 και με περισσότερα από 100 χρόνια τεχνολογίας και καινοτομίας. Φέτος, τιμά την αριστεία με δημιουργίες χειροποίητες στην Ιταλία από υψηλής ποιότητας υλικά.

Με βάση τα εμβληματικά ξύλινα σανδάλια της, η Scholl μπαίνει στη νέα σεζόν εισάγοντας νέα εξελιγμένα υλικά στην οικογένεια Iconic Pescura. Τα σανδάλια Pescura Flat και Heel σε εκδόσεις από φελλό και καουτσούκ, διατίθενται σε μονόχρωμες και δίχρωμες παραλλαγές, καθώς και μεταλλικές αποχρώσεις αλλά και σε ένα πλήρες μπουκέτο καλοκαιρινών αποχρώσεων από κόκκινο της φράουλας μέχρι μπλε του ωκεανού (στις εκδόσεις από καουτσούκ). Το Pescura Clog 50, στην έκδοση από καουτσούκ ονομάζεται Clog Aria και διατίθεται σε 6 χρώματα από μαύρο μέχρι μέντα και βατόμουρο.

Εκτός από τις νέες εξελίξεις στα υλικά, η συλλογή υποδέχεται και νέα σχέδια στην οικογένεια ξύλινων σανδαλιών, όπως το νέο Pescura Wave. Είναι μια εξέλιξη του ξύλινου σανδαλιού σε πιο ογκώδη έκδοση, με μεγαλύτερα μεταλλικά στοιχεία, όπως η αγκράφα και οι βίδες. Το ψηλοτάκουνο σανδάλι Pescura Rachel είναι ιδανικό για όλες τις γυναίκες που αγαπούν το ρετρό και boho-chic στυλ. Η εποχική παλέτα χρωμάτων περιλαμβάνει ανοιχτές αποχρώσεις και παστέλ χρώματα φρούτων, κάποιες μεταλλικές εκδοχές καθώς και animal prints και floral εμπριμέ.

Η συλλογή έχει χαρούμενη και κεφάτη διάθεση ενώ διακατέχεται από την απόλυτη βεβαιότητα ότι τα σανδάλια της θα προσφέρουν μια στέρεη βάση στην καθημερινότητα. Τα προϊόντα ταιριάζουν σε μια φιλοπερίεργη και επαναστατική στάση και αφήνουν να αναδεικνύεται ένα παιχνιδιάρικο και σαγηνευτικό  λουκ, από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

 

Read More

And More