Ανακύκλωσε το παλιό σου σουτιέν στα INTIMISSIMI

Η αλυσίδα εσωρούχων INTIMISSIMI γίνεται “πράσινη” καθώς δραστηριοποιείται και “οικολογικά”. Είναι η πρώτη εταιρεία εσωρούχων, η οποία προτείνει την ανακύκλωση των παλαιών σουτιέν για την παραγωγή ηχομονωτικών καλυμμάτων, τα οποία χρησιμοποιούνται για τη μείωση κάθε είδους ηχορύπανσης. Είναι η πρώτη φορά που από την ανακύκλωση ενός εσώρουχου παράγονται ηχομονωτικά καλύμματα.

Από τις 11/03/2011 έως 30/06/2011 σε όλα τα καταστήματα INTIMISSIMI θα υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης για να πας και να δώσεις τα “παλιά” σουτιέν σου οποιασδήποτε μάρκας.

Προσκομίζοντας στο κατάστημα ένα “παλαιό” σουτιέν θα πληρώσεις 3 ευρώ λιγότερα από την τιμή του, για την αγορά ενός καινούριου σουτιέν INTIMISSIMI της επιλογής σου!

Η εταιρεία, η οποία θα αναλάβει την περισυλλογή των παλαιών σουτιέν είναι η OVAT CAMPAGNARI S.R.L. Ηγέτιδα εταιρεία στην περισυλλογή και ανακατεργασία υλικών, με σκοπό να προσφέρει στην αγορά πρωτοποριακά οικοδομικά υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον.

Όπως λέει η πρέσβειρα της εταιρίας Irina Shayk: “Τα συρτάρια μας είναι γεμάτα σουτιέν που δεν χρησιμοποιούμε πια. Ας τα φέρουμε στα καταστήματα Intimissimi και ας συμβάλουμε στη σωτηρία του πλανήτη. Το να κάνουμε καλό στο περιβάλλον είναι και ζήτημα στυλ!”

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ! Λοιπόν; Εσύ το σκέφτεσαι ακόμα;

Βρες τις διευθύνθεις και τα τηλέφωνα των καταστημάτων INTIMISSIMI κάνοντας “κλικ” εδώ

Read More

And More