Απίστευτο! Στο νέο show της Rihana εμφανίστηκαν δύο εγκυμονούσες με super sexy εσώρουχα

Η Rihanna ξέρει πάρα πολύ καλά πως να μετατρέψει ένα fashion show σε must see event. Έτσι έγινε και στο Savage x Fenty show την Τετάρτη στην Νέα Υόρκη, στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας.

H RiRi παρουσίασε την νέα της συλλογή με μία ποικιλία μοντέλων και χορευτών, όπου ανάμεσα σε αυτούς είχε και δύο μοντέλα… σε προχωρημένη εγκυμοσύνη! Η Slick Woods, η 22χρονη Fenty muse που είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της τον Ιούλιο, εμφανίστηκε στο show με ένα super sexy one piece, που είχε ακάλυπτο το στήθος και αγκάλιαζε το σώμα με λεπτές λωρίδες, αφήνοντας την κοιλιά της να φαίνεται. Το look ολοκληρώθηκε με nude thigh-high socks, μαύρο headband, και ασημένιους κρίκους, ενώ το μοντέλο διέσχισε την πασαρέλα με άνεση που έκοβε την ανάσα.

Όμως οι εκπλήξεις δεν έμειναν εδώ, στην συνέχεια μία χορεύτρια από το dance team του show, εμφανίστηκε ενώ διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της. Φορούσε ένα super sexy one piece σε cream απόχρωση, συνδυασμένο με sheer γάντια!

Aπο αυτό το catwalk δεν έλειπαν λαμπερά ονόματα όπως η Bella και η Gigi αλλά και η ίδια η Rihana που περπάτησε στο finale!

H Rihana από την πρώτη στιγμή που λάνσαρε αυτή την σειρά έδειξε ότι ήθελε να απευθυνθεί σε όλες τις γυναίκες πέρα από χρώμα και size, για αυτό και στις campaigns εμφανίζονται plus size μοντέλα ενώ όλα τα προϊόντα διατίθεται και σε πολύ μεγάλα νούμερα. Mε αυτό το show ήθελε να αποδείξει -και το κατάφερε- ότι όλες οι γυναίκες ακόμη και οι έγκυες μπορούν να δείχνουν sexy με τα εσώρουχα τους!

Read More

And More