Αποκλειστικά στο Tlife φωτογραφία το κορμάκι που θα φορέσει η Τamta στην Εurovision

H Tamta έκανε την πρώτη της πρόβα στον διαγωνισμό της Eurovision και εμείς έχουμε τις backstage φωτογραφίες από το feeting, και πολλές πάρα πολλές πληροφορίες για τo look της. Η Τamta, που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με το κομμάτι «Replay», έκανε την πρώτη της δοκιμαστική στις 10.00 και έκλεψε τις εντυπώσεις. Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη για μία ακόμη φορά δημιούργησε ένα super outfit, όπως μας έχει συνηθίσει βέβαια όλα αυτά τα χρόνια που συνεργάζεται με την διάσημη τραγουδίστρια.

H Τamta λοιπόν, θα φορέσει ένα custom made σύνολο που έχει γίνει αποκλειστικά για την βραδιά της Eurovision και το βασικό κομμάτι είναι ένα  amazing body, πολύ εντυπωσιακό σχεδιασμένο από τους Mi Ro σε συνεργασία με την Ma Li Ya, και εμείς σου το έχουμε φωτογραφία αποκλειστικά στο Tlife.

Eίναι ένα vinyl body σε nude απόχρωση με μαύρες λεπτομέρειες,  sexy cuts διακοσμημένο με κρυστάλλους που το σχεδίασαν  οι Mi Ro αποκλειστικά για την εμφάνιση της Τamta στην σκηνή του διαγωνισμού της Εurovision,  σε συνεργασία με την σχεδιάστρια κοσμημάτων Ma Li Ya.

Η Τamta θα εμφανιστεί αρχικά στην σκηνή με ένα σύνολο από vinyl  jacket και vinyl sockς, μαύρα μποτάκια και γάντια, ενώ στην συνέχεια θα μείνει μόνο με το μοναδικό αυτό fashion κομμάτι, και θα συνεχίσει την ερμηνεία της.

 

Δίπλα στην Τamta είναι όλη η ομάδα της: Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Tom Zois, Άντζελα Περδικομάτη, Γιάννης Κουτσαφτάκης και βέβαια όλοι εμείς που της ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!.

Read More

And More