Αποχωρεί ο σχεδιαστής του οίκου Burberry

Ο Christopher Bailey, δημιουργικός διευθυντής του Burberry, θα αποχωρίσει στα τέλη του 2018 μετά από 17 χρόνια στον οίκο. Ο ίδιος θα παραμείνει επικεφαλής της δημιουργικής ομάδας μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2018 και θα καθοδηγήσει τον CEO manager Marco Gobbetti μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2018, έως ότου δηλαδή πάρει τα ινία ο νέος αντικαταστάτης.

“Είναι μεγάλο προνόμιο για την επαγγελματική μου καριέρα να είμαι στον Burberry. Δούλεψα 17 χρόνια και έμαθα πολλά πράγματα μέσα από μια εξαιρετική ομάδα ανθρώπων”, δήλωσε ο Bailey σε μια δήλωση. “Ο οίκος ήταν πραγματικά για μένα μια πηγή έμπνευσης και η απόφαση να αποχωρίσω δεν ήταν εύκολη”.

Ο 46χρονος σχεδιαστής εντάχθηκε στον Burberry το 2001 όταν CEO του οίκου ήταν η Rose Marie Bravo. Ο ίδιος έπαιξε καθοριστικό ρόλο της απίστευτης μεταμόρφωσης και της επιτυχίας που έκανε το brand τα τελευταία χρόνια.

Ο Marco Gobbetti σέβεται την απόφαση του Bailey να φύγει και τώρα βρίσκεται στην αναζήτηση του νέου creative director. “Ενώ είμαι λυπημένος που δεν έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, η κληρονομιά που αφήνει και το εξαιρετικό ταλέντο που έχουμε στο Burberry μου δίνουν τεράστια εμπιστοσύνη στο μέλλον μας”, είπε ο ίδιος!

Φωτογραφίες: © Getty Images / Ideal Image

Read More

And More