Αποχώρισε ο chief creative officer της Diane Von Furstenberg

Ο Jonathan Saunders, chief creative officer της Diane Von Furstenberg, σύμφωνα με το Business of Fashion αποχώρισε από τον οίκο, ύστερα από 18 μήνες συνεργασίας. Ο ίδιος δήλωσε: “Είμαι ευγνώμων για την υποστήριξη της Diane και για την ευκαιρία να είμαι ο οδηγός αυτού του iconic οίκου. Είμαι τόσο υπερήφανος για όσα έχουμε επιτύχει τους τελευταίους 18 μήνες. Ευχαριστώ την απίστευτη ομάδα για την αφοσίωση και την υποστήριξή τους και θα συνεχίσω να είμαι φίλος και θαυμαστής του οίκου”.

Ο Saunders εντάχθηκε στον οίκο το Μάιο του 2016 και έκανε μια σειρά από αλλαγές σε όλο το brand. Για παράδειγμα, την ανανέωση του λογότυπου DVF, αλλά και τον εκμοντερνισμό των show κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης.

Όσον αφορά στα σχέδιά του, οι συλλογές του Saunders για τον οίκο έλαβαν καλά σχόλια από τους κριτικούς. Ο ίδιος έφερε μια νέα εποχή στην DVF γεμάτη με εντυπωσιακά prints, έντονα χρώματα και φρέσκες ιδέες.

Η Diane δήλωσε: “Είμαι τόσο ευγνώμων για την όμορφη δουλειά του Jonathan, την προσπάθεια και την αφοσίωση που είχε τους τελευταίους 18 μήνες. Θα αφήσει μια σημαντική και μόνιμη κληρονομιά στον οίκο”.

Παρόλα αυτά, Όπως αναφέρει η BoF, υπήρχε τριβή στη σχέση μεταξύ του Saunders και της Furstenberg, λόγω του γεγονότος ότι η Diane “μπλεκόταν” σε όλα τα ζητήματα του οίκου. Το μόνο ερώτημα τώρα είναι: ποιος θα πάρει την βασιλεία στο DVF;

Read More

And More