ARRRGH! Τέρατα και Σημεία στη Μόδα

Το Μουσείο Μπενάκη θα γεμίσει με τέρατα από τις 14 Μαΐου για μια έκθεση που παντρεύει την τέχνη και την μόδα με τον τρόμο! Το κτίριο του μουσείο στην οδό Πειραιώς θα γεμίσει με τους παράδοξους, αλλόκοτους και τερατόμορφους χαρακτήρες της μόδας.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν ρούχα των Jean – Charles De Castelbajac, Maison Martin Margiela, Bernhard Willhelm, Issey Miyake, Walter Van Beirendonck, Hideki Seo, Alexis Themistocleous, Dr NOKI’s NHS, Cassette Playa and Gary Card, Marcus Tomlinson, Bronwen Marshall, Charlie Le Mindu, Bas Kosters, Andrea Ayala Closa, Mareunrol’s και Pyuupiru μεταξύ άλλων.

Στα εγκαίνια της έκθεσης, αυτό το Σάββατο, θα παρουσιαστεί μια interactive live performance τερατόμορφων χαρακτήρων που θα κατακλύσουν το αίθριο του Μουσείου Μπενάκη και τους χώρους της έκθεσης ενώ το κοινό θα γίνει θεατής ενός πρωτοποριακού fashion show με πρωταγωνιστές τις εξωπραγματικές και «τερατώδεις» δημιουργίες . Η perfomance με τίτλο Atopic Bodies [FIVE]: The Monsters’ Ball παρουσιάζεται από την ATOPOS CVC σε συνεργασία με καλλιτέχνες, σχεδιαστές μόδας αλλά και με το Λύκειο των Ελληνίδων.

Το Μουσείο Μπενάκη συμμετέχει με αυτή την έκθεση στο θεσμό της Ευρωπαϊκής Νύχτας Μουσείων. Αξίζει λοιπόν πριν από τη σαββατιάτικη έξοδο σου να κάνεις μια στάση και να εξερευνήσεις αυτή την πλευρά της μόδας στο Μπενάκη.

Info: 15 Μαΐου έως 31 Ιουλίου 2011
Μουσείο Μπενάκη (κτίριο οδού Πειραιώς)
www.benaki.gr

Read More

And More