AXDW – Ημέρα 4η: Όλα όσα είδαμε στην πασαρέλα της Ελληνικής μόδας!

Ο παλμός της μόδας χτύπησε και πάλι δυνατά, με καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές, επιτυχημένα Ελληνικά fashion brands και ανερχόμενα ταλέντα να δίνουν δυναμικό παρών, παρουσιάζοντας τις νέες τάσεις για την επόμενη σεζόν στο πλαίσιο της 23ης Αthens Xclusive Designers Week. Οι προηγούμενες μέρες ήταν γεμάτες στιλ, λάμψη και happenings, με όλο τον κόσμο της μόδας να συγκεντρώνεται στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου ήταν και ο κεντρικός χώρος διεξαγωγής του event, αλλά και σε άλλες κοντινές τοποθεσίες που επιλέχθηκαν από μερικούς σχεδιαστές για να παρουσιάσουν τις κολεξιόν τους.

Μόλις εχθές, είχαμε την ευκαιρία να δούμε τις νέες κολεξιόν των Folli Follie, Vassilis Zoulias, Mitos – Maboo – Sun of a beach, Stefanos Chrysafis, Herminas Reea, Celebrity Skin, .Lak. Πάμε να δούμε αναλυτικά…

 

Folli Follie

Η τέταρτη ημέρα των επιδείξεων ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό show από τη Folli Follie που παρουσίασε τη νέα καλοκαιρινή συλλογή “Club Riviera”. Μια μοναδική κολεξιόν με αξεσουάρ που έχουν σκοπό να ολοκληρώσουν  και να κάνουν ακόμα πιο στιλάτες τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της κάθε γυναίκας.

 

Vassilis Zoulias

Ο Βασίλης Ζούλιας επέλεξε ένα ιδιαίτερο χώρο να παρουσιάσει τη νέα του κολεξιόν, η οποία ήταν εμπνευσμένη από τη Βασίλισσα ‘Αννα Μαρία. Μέσα σε ένα πααμθένιο σκηνικό που άνηκε σε μια βασιλική βίλα της Αθήνας, ο σχειαστής παρουσίασε τι δημιουργίες του, μένοντας πιστός στη διαχρονική κομψότητα, κυρίως όμως, επηρεασμένος από τη βασιλική ομορφιά. Η κολεξιόν “Crown” ταξιεύει το γυναικείο ταπεραμέντο στο μέλλον με επιρροές από την αισθητική της ελίτ του παελθόντος.

 

Mitos – Maboo – Sun of a Beach

Δύο brand με μαγιό κι ένα ακόμη με πετσέτες και αξεσουάρ για την παραλία, ενωνόνται και δημιουργούν ένα show άκρως… καλοκαιρινό. To brand Mitos μένει πιστό στα τροπικά μοτιβά και τα ζεστά χρώματα, το brand Maboo για ακόμα μια χρονιά αποτυπώνει το athleisure και sporty style στις δημιουργίες του, ενώ το brand Sun of a Beach ολοκληρώνει τα beach looks με πολύχρωμες και printed πετσέτες, τσάντες και ρούχα για την παραλία από πετσετέ ύφασμα.

 

Stefanos Chrysafis

O Stefanos Chrysafis παρουσίασε τη νέα του συλλογή με τίτλο “Delire”. Μια κολεξιόν με ευφάνταστες δημιουργίες φτιαγμένες από αέρινα υφάσματα, γούνινα textures ή βαριά μάλλινα, και ολοκληρωμένη με περίτεχνα αξεσουάρ στο κεφάλι, στο στόμα ή σε όλο το πρόσωπο.

 

Herminas Reea

Το brand Herminas Reea παριυσίασε τη νέα συλλογή “Buttefly Effect” με φορέματα από δαντέλα, διαφάνειες και τούλι για θηλυκές και κομψές εμφανίσεις. Οι δημιουργίες ήταν στολισμένες με πέτρες και κρύσταλλα, ενώ βασικό αξεσουάρ του κάθε look ήταν οι περίτεχνες headbands.

 

Celebrity Skin

O διασημος Ελληνας σχεδιαστής, Δημήτρης Στρέπκος, και τα Celebrity Skin, παρουσίασαν τη συλλογή /W 2018-19 με τίτλο “Chaotic Glamour”. Η κολεξιόν περιείχε avant-garde στοιχεία που χαρακτηρίζουν το brand, αλλά και πλούσιες εικαστικές λεπτομέρειες που έκαναν το show ακόμα πιο λαμπερό. Φυσικά από τη συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα dramatik στοιχεία, τα κρόσια και τα κρύσταλλα.

 

.LAK

Η τέταρτη μέρα ολοκληρώνεται με τον ανατρεοτικό Λάκη Γαβαλά να παρουσιάζει τη συλλογή .LAK για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2018/19, με έμπνευση από το μότο “I Love my family”. Η κολεξιόν κατά βάση είχε παραδοσιακά στοιχεία, έντονες πτυχώσεις σε παντελόνια και φορέματα, κεντημένες ζώνες και γιλέκα. Τέλος, από το show δεν έλειψαν και τα athleisure στοιχεία, όπως ποδηλατικά κολάν και bomber jackets.

Read More

And More