AXDW: Η νέα συλλογή της Ioanna Kourbela με έμπνευση από την Jeanne D’Arc

Ο παλμός της μόδας χτύπησε και πάλι δυνατά, με καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές, επιτυχημένα Ελληνικά fashion brands και ανερχόμενα ταλέντα να δίνουν δυναμικό παρών, παρουσιάζοντας τις νέες τάσεις για την επόμενη σεζόν στο πλαίσιο της 23ης Αthens Xclusive Designers Week. Οι ημέρες αυτές είναι γεμάτες στιλ, λάμψη και happenings, με όλο τον κόσμο της μόδας να συγκεντρώνεται στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου ήταν και ο κεντρικός χώρος διεξαγωγής του event, αλλά και σε άλλες κοντινές τοποθεσίες που επιλέχθηκαν από μερικούς σχεδιαστές για να παρουσιάσουν τις κολεξιόν τους.

Η Ιωάννα Κουρμπέλα είναι η πρώτη ταλαντούχα σχεδιάστρια που την Τετάρτη 28 Μαρτίου παρουσίασε την κολεξιόν Ioanna Kourbela FW 2018/19, στο City Link, στο πλαίσιο φυσικά της Αthens Xclusive Designers Week.

Σε αυτό το fashion event με τίτλο “Arch Echoes”, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη νέα συλλογή της σχεδιάστριας, η οποία έχει σαν χαρακτηριστικό τη θηλυκή δύναμη που είναι εμπνευσμένη από την Jeanne DArc, μια γυναίκα δηλαδή, που οδηγήθηκε από τις εσωτερικές της φωνές, για μια προσωπική αλλά και πανανθρώπινη υπέρβαση.

Το Arch Echoes” σημαίνει “Ο απόηχος των τόξων” και η σχεδιάστρια “συνόδευσε” αυτόν τον τίτλο με τις σκέψεις της: “Το κάστρο μου τόξα από φως. Οδήγησα τους στρατούς μου στα πεδία της ύπαρξης. Μελωδικές φωνές οι σημαίες μου στον αιώνιο πόλεμο. Λεπτές κλωστές οι πανοπλίες μου στο ρευστό σώμα”.

Οι γραμμές είτε ανέμιζαν γύρω από τις θηλυκές σιλουέτες είτε αναδείκνυαν κάθε σημείο του σώματος, ενώ τα χρώματα ήταν αρκετά απαλά και γήινα, εκτός από κάποιες “παρεμβάσεις” του μαύρου και του μοβ. Εκτός από τα αέρινα υφάσματα, η συλλογή περιλάμβανε γούνινα fashion pieces και πλεκτές δημιουργίες.

Όλα τα looks ολοκληρώθηκαν με δερμάτινα ankle boots σε μαύρο ή nude χρώμα, μεταλλικά αξεσουάρ που στόλιζαν το κεφάλι των μοντέλων και εντυπωσιακά κοσμήματα.

Read More

And More