Αυτά είναι τα must-have κοσμήματα στα 20s, τα 30s, τα 40s, τα 50s. Kαι ξέρουμε πού θα τα βρεις!

Τα ρούχα είναι πάντα το βασικό στοιχείο των outfits αλλά όπως ξέρεις πολύ καλά τα αξεσουάρ παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο τελικό ύφος. Αυτά τα shinny στοιχεία που δίνουν extra λάμψη, απογειώνοντας τα σύνολα αλλά και την διάθεση μας. Σκουλαρίκια, βραχιόλια, κολιέ… οι επιλογές είναι αμέτρητες και ανάλογα το στιλ σου, το κόσμημα που θα διαλέξεις, θα ορίσει τον τελικό χαρακτήρα του outfit.

Tώρα που ξεκινά η νέα σεζόν, αναζητούμε μια κάποια ανανέωση το στιλ μας. Για αυτό, εξερευνούμε τις νέες τάσεις σε ρούχα και αξεσουάρ, αναδιοργανώνουμε την ντουλάπα μας και προσθέτουμε τα απαραίτητα! Καιρός λοιπόν για μία βόλτα στην αγορά με σκοπό να εντοπίσουμε τα πιο ωραία κοσμήματα που θα δώσουν στο στιλ το δικό μου και όσων αγαπώ το upgrade που χρειάζεται.

To Μedittaranean Cosmos είναι ο απόλυτος προορισμός για αυτή την φθινοπωρινή μου εξόρμηση διότι πολύ απλά εκεί θα βρω περισσότερα από όσα ψάχνω. Θα ανακαλύψω τα new trends, θα κάνω μια απολαυστική βόλτα, θα χαζέψω βιτρίνες και άλλες βιτρίνες και άλλες βιτρίνες, θα φάω, θα πιω και τελικά θα φύγω έχοντας αποκτήσει όλα όσα χρειάζομαι. Έλα μαζί μου σε αυτή τη βόλτα, για να ανακαλύψουμε τα must κοσμήματα της σεζόν.

Bραχιόλι Bejewel by Thalia Exarchou, Mediterranean Cosmos

Ένα ή και δύο ή και περισσότερα χρυσά βραχιόλια είναι από τις προσθήκες στην κοσμηματοθήκη που δεν χάνουν ποτέ την αξία τους. Ειδικά αν έχουν και χρώμα, διακοσμημένα με μία ιδιαίτερη πέτρα, γίνονται το κόσμημα που τραβάει το βλέμμα. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο αξεσουάρ για την βαφτιστήρα μου από αυτό το επίχρυσο βραχιόλι της ιταλικής εταιρεία Una Aerre, που θα το συνδυάσει με μοναδικό Y2K style τώρα στα 20s της!

Βραχιόλια Αnna Maria Mazaraki, Mediterranean Cosmos

Πόσες φορές το πρωί πριν ξεκινήσεις για το γραφείο αναζητάς τη λεπτομέρεια που θα δώσει το twist που χρειάζεται και δεν την έχεις εύκαιρη στην μπιζουτιέρα σου; Μόλις είδα αυτά τα βραχιόλια δεν είχα αμφιβολία ότι είναι αυτό που ψάχνω για τα everyday looks μου και μάλιστα σε τιμή έκπληξη! 24 καράτια με λευκά μονόπετρα που θα λατρέψει κάθε business woman!

Σετ κοσμημάτων Οro Vildiridis, Mediterranean Cosmos

Υπάρχουν στιγμές που χρειάζεσαι ένα σετ κοσμημάτων, ένα σετ ιδανικό για κάθε περίσταση για κάθε ηλικία που αποτελεί μία  επένδυση που θα πάει από μαμά σε κόρη. Βλέποντας αυτό το υπέροχο σετ από λευκόχρυσο περιδέραιο με τα μπριγιάν και το σμαράγδι, απλά εντυπωσιάστηκα και είμαι σίγουρη ότι ένα τέτοιο κόσμημα αποτελεί κλασική αξία!

Σκουλαρίκια Oxétte, Mediterranean Cosmos

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να απογειώσεις το στιλ σου από ένα όμορφο ζευγάρι σκουλαρίκια chandelier από την συλλογή Red Carpet της Oxétte, φτιαγμένα από ασήμι 925. Η κολλητή μου κλείνει τα 30 την επόμενη εβδομάδα και σίγουρα θα λατρέψει αυτά τα σκουλαρίκια που θα φοράει στο repeat με πολλά διαφορετικά look!

Βραχιόλι Pandora, Mediterranean Cosmos

Κάποια κοσμήματα έχουν το τρόπο να σου θυμίζουν μοναδικές στιγμές ή να σε κάνουν να συγκινείσαι. Στην Pandora μπορείς να προσθέσεις σύμβολα στο βραχιόλι που θα διαλέξεις, δίνοντάς του τη σημειολογία που θες. Έτσι, για την αγαπημένη μου αδελφή που θα γίνει μαμά για πρώτη φορά, βρήκα το τέλειο δώρο. Μία καρδιά και ένα πέταλο για καλή τύχη!

Δαχτυλίδι Q Jewellery, Mediterranean Cosmos

Ένα κομψό δαχτυλίδι αρκεί για να δώσει στην μέρα σου την elegant διάθεση που θες. Το κοιτάς και απλά νιώθεις… πριγκίπισσα. Θέλω κάθε μέρα να νιώθω έτσι, μοναδική και special, για αυτό θα κάνω αυτό το δώρο στον εαυτό μου. Ένα κόσμημα απλά μοναδικό, με σίγκνιτι πέτρες που θα έχω για πάντα!

Bραχιόλι Swarovski, Mediterranean Cosmos

Για μένα το τέλειο στιλ είναι αυτό που συνδυάζει με σωστές δόσεις το κλασικό με το μοντέρνο. Στη Swarovski πάντα βρίσκω τα σχέδια που έχουν αυτό το ύφος και με εντυπωσιάζουν. Αυτό το βραχιόλι πολυτελές και θα αναδείξει κάθε στιλ, σε όποια ηλικία και να είσαι!

Βραχιόλι Tempus Jewellery, Mediterranean Cosmos

Ένα statement βραχιόλι που έχει 24hour στιλ και την υπογραφή του οίκου Gucci με το logo που λατρεύουμε! Είναι γεγονός ότι, κάποιες φορές, ένα αξεσουάρ αρκεί και αυτό το κόσμημα είναι μία μεγάλη απόδειξη! Στα plus ότι δεν έχει να κάνει με trends, αφού ανήκει στην κατηγορία του all time classic, που το φοράς για πάντα, σε κάθε φάση της ζωής σου!

Café Brulée, Mediterranean Cosmos

Άλλη μία μέρα στο Mediterranean Cosmos φτάνει στο τέλος της, αλλά ποτέ δεν φεύγω από εδώ αν πρώτα δεν απολαύσω μία λιχουδιά. Άλλωστε η μέρα κύλησε περίφημα, βρήκα τέλεια items που θα κάνουν χαρούμενη και εμένα και όλες τις γυναίκες της ζωής μου, που αγαπώ! Στάση λοιπόν στο Café Brulée, για να κλείσει με τον πιο γλυκό τρόπο η ημέρα. Aφράτα pancakes με πραλίνα, φράουλες, φρούτα του δάσους και παγωτό είναι ο καλύτερος λόγος για να μείνω λίγο ακόμη στο αγαπημένο μου Mediterranean Cosmos! Φεύγω για τώρα, αλλά πολύ σύντομα θα επιστρέψω, αφού εδώ το shopping είναι απόλαυση!