Αυτά είναι τα πιο στιλάτα ζευγάρια της χρονιάς! Ψήφισε το πιο καλοντυμένο

Στην showbiz τα ζευγάρια είναι πολύ σημαντικά και τραβούν πάντα την προσοχή μας. Τόσο για το όσο αγαπημένα είναι αλλά και για το στυλ τους. Τώρα που η χρονιά τελειώνει έχουμε όλοι στο μυαλό μας τιςς εμφανίσεις τους και το style τους.

Πολλά από αυτά είναι τόσο ταιριαστά που δεν τους φαντάζεσαι χώρια, αλλά και πολλά άλλα ταίριαξαν σιγά-σιγά όσο είναι μαζί. Είδαμε ζευγάρια να κάνουν στιλιστικές επιλογές τόσο ιδανικές στο red carpet αλλά και κάποια άλλα να το ”βρίσκουν” με το πέρασμα του χρόνου στο styling.

Σήμερα θα κάνουμε ένα απολαυστικό ρεπορτάζ με τα πιο στιλάτα ζευγάρια του 2019 και το τέλειο είναι ότι στο τέλος καλείσαι εσύ να διαλέξεις το πιο στιλάτο τον νικητή του έτους μέσα από την ψηφοφορία που θα γίνει.

Φωτογραφίες Getty Images

1. Jennifer Lopez και Alex Rodriguez

Κάθε φορά που τους βλέπουμε μαζί σκεφτόμαστε πόσο ταιριαστοί είναι. Στις εμφανίσεις τους είναι τέλεια σεταρισμένοι όχι μόνο στο ύφος αλλά ακόμη και στα χρώματα. Ο Rodrigquez αγαπάει τα κουστούμια σε γήινους τόνους και η Lopez το εντυπωσιακό ντύσιμο με crop tops και sexy cuts φέτος οι κοινές τους εμφανίσεις ήταν πάρα πολλές και ποτέ μα ποτέ δεν μας άφησαν ανικανοποίητους. Από τα πιο ”δυνατά” ζευγάρια της λίστας.

2. Hailey Baldwin και Justin Bieber

Θα μπορούσαν να πρωταγωνιστούν σε καμπάνια μεγάλου brand με street style ρούχα. Oversized hoodies, shorts, βερμούδες αθλητικά παπούτσια, σκουφάκια και jacket θα γίνονταν sold out με το ζευγάρι αυτό, που έχει ένα στυλ πολύ σωστό και φρέσκο, όπως αρμόζει στην ηλικία τους. Mε τον γάμο τους έδωσαν new bridal style κανόνες και σίγουρα θα θυμόμαστε για πάντα το πέπλο της Hailey!

3. Lucy Boynton και Rami Malek

Νομίζεις ότι έχουν έρθει απο τα groovy χρόνια των 60’s όταν τους βλέπεις μαζί σε φωτογραφίες με το street style ντύσιμο τους. Πουκάμισο με bomber jacket, ρομαντικά φορέματα, φιόγκοι και skinny jeans συνδυασμένα με μποτίνια είναι τα στοιχεία που προσδιορίζουν το neo mod style αυτού του ζευγαριού. Με vintage style που αξίζει να μελετήσεις όποτε εμφανίζονται είναι σαν να βγήκαν από editorila μόδας!

4. Κim Kardashian και Kayne West

Sexy & minimal αυτή την κατηγορία μόνο αυτό το ζευγάρι θα μπορούσε να την δημιουργήσει. Nude αποχρώσεις αλλά πάντα γραμμές που τονίζουν της καμπύλες της επιλέγει η Kim, ενώ o Kanye μέσα από το προσωπικό του στυλ στηρίζει την minimal athleisure αισθητική που έχει και η collection του.Από τα φαβορί για την πρώτη θέση σίγουρα!

5. Μeghan Markle και πρίγκηπας Harry

Midi γραμμές και χρώματα που θυμίζουν αγγλική εξοχή για εκείνη, ενώ ο Ηarry διατηρεί το brit έμφυτο στυλ του με κομψά πουκάμισα και μάλλινα tailored κουστoύμια σε γκρι και μπλε αποχρώσεις. Από τα πιο αγαπημένα στιλάτα ζευγάρια με μία συνέπεια στις επιλογές του ακόμη και όταν ”σπάνε΄΄ το πρωτόκολλο!

6. Αmal Clooney και George Clooney

Elegance με elegance θα μπορούσε να είναι ο τίτλος. Υπέροχα φορέματα για όλες τις περιστάσεις από την Amal σε χρώματα που μας μένουν στο μυαλό για πολύ καιρό και ένα σοφιστικέ masculine ύφος από τον Clooney με σακάκια που έχουν πάντα το τέλειο feeting. Η Amal έχει μία μεγάλη αδυναμία στα color dress και ο Clooney δείχνει πάντα τόσο κομψός μαζί της ακόμη και με ένα suede bomber jacket!

7. Priyanka Chopra και Nick Jonas

Εκτός του ότι είναι πολύ ερωτευμένοι είναι και πολύ ταιριαστοί στο ντύσιμο τους. Η Chopra έχει ένα θηλυκό στυλ και επιλέγει φορέματα που την κολακεύουν απίστευτα, ενώ ο Jonas με το cool band style που είχε πάντα συμπληρώνει τέλεια την εικόνα αυτού του ζευγαριού. Είναι από τα ζευγάρια που βλέπεις μαζί και έχουν το απόλυτο couple style.

8. Victoria Beckhma David Beckham

Σε αυτή την λίστα είναι το ζευγάρι που είναι μαζί τα περισσο΄τερα χρόναι και όλα αυτά τα χρόνια έχουν μεγάλη στιλιστική αλλαγή. Από το ξέφρενα 90s έχουμε πια ένα ζευγάρι με so chic ύφος που βρίσκεται στην κορυφή του style. Η Victoria με color block συνδυασμούς που αξίζουν μελέτης ενώ ο Beckhma πάντα έχει το so cool brit style!

9. Beyonce και Jay-Z

Στον κόσμο της μουσικής αυτό το ζευγάρι βρίσκεται στην κορυφή, αυτή με τις εντυπωσιακές on stage εμφανίσεις της ενώ ο Jay μπορεί να μεταπηδήσει άνετα από rapper style σε tuxedo man με την άνεση που μόνο αυτός έχεις. Μαζί είναι τέλειοι και δεν φανταζόμαστε κανένας τους solo, απόλυτα στιλάτοι πάντα!

10. Rosie Huntington-Whiteley και Jason Statham

Aπό τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz με english style ακόμη και τώρα που ζουν μόνιμα στο LA. H Rosie με την άψογη σιλουέτα της φοράει άνετα από gowns στο red carpet μέχρι jumpusits σε cargo ύφος ενώ ο Jason κρατάει την matcho αισθητική που τον έχει κάνει διάσημο με κουστούμια και stylish everday σύνολα.

Ψήφισε το πιο καλοντυμένο ζευγάρι για φέτος!


Read More

And More