Αυτά τα αξεσουάρ προτείνει ο οίκος Dior για αυτό το καλοκαίρι!

Τα αξεσουάρ παίζουν σημαντικό ρόλο στο στυλ μιας γυναίκας, καθώς αποτελούν την λεπτομέρεια που μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως ένα ντύσιμο. Γι’ αυτό και οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας και οι μεγάλοι οίκοι κάθε σεζόν παρουσιάζουν μια σειρά από σχέδια που θα φορεθούν περισσότερο, καθορίζοντας έτσι τα accessories trends. Ποια θα είναι λοιπόν τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα που θα κυριαρχήσουν αυτό το καλοκαίρι σύμφωνα με τον οίκο Dior;

Ψάθινα καπέλα και τετράγωνα γυαλιά είναι η σωστή επένδυση για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού σύμφωνα με τις προτάσεις του οίκου και μάλιστα τα γυαλία θα τα φοράς όλο τον χρόνο για πολλές σεζόν ακόμη.

Eσπαντρίγιες και σανδάλια που δένουν με σχοινιά καθώς και boxy τσάντες για την παραλία είναι στα summer trends που μας παροτρύνει ο οίκος Dior να φορέσουμε αυτό το καλοκαίρι!

Ροζάρια φορεμένα σαν βραχιόλια στο χέρι είναι η τάση στα κοσμήματα που σίγουρα αξίζει να επενδύσεις και να κάνεις την διαφορά για φέτος.

Bucket hats, αγαπημένη τάση και φέτος αυτό το 90s trend που έχει επανέλθει δυναμικά δεν λείπει ούτε από τα trends που προτείνει ο οίκος Dior.

Belt bags για όλη την ημέρα, δίνουν style αλλά κυρίως σου…λύνουν τα χέρια!

Slides, άνετες και στιλάτες θα ολοκληρώσουν με τον πιο στιλάτο τρόπο τα φετινά καλοκαιρινά σου σύνολα!

Φωτογραφίες @dior

Read More

And More