Αυτές είναι οι νέες μούσες του Karl Lagerfeld

Η λίστα του Karl Lagerfeld δεν πρέπει να τελειώνει ποτέ. Όχι μόνο σχεδιάζει για την Chanel και τον Fendi, ο σχεδιαστής έχει επίσης το δικό του ομώνυμο brand όπου φωτογραφίζει ο ίδιος τις campaigns. Aυτή την φορά, λοιπόν, ο κ. Lagerfeld χρησιμοποίησε έναν άγγελο της Victoria’s seacret, την Taylor Hill, για τη νέα του φωτογράφιση, αλλά δεν έμεινε μόνο στο ένα άτομο. Δίπλα στην Τaylor εμφανίζεται και η αδελφή της (επίσης μοντέλο) Mackinley, ως νέα πρόσωπα της εκστρατείας του για το Φθινοπώρο – Χειμώνα του 2017-2018.

Το consept της φωτογράφισης ήταν να φοράνε ίδια looks και να βγαίνει ένα twins mood! Στις backstage φωτογραφίες φαίνεται η πολύ καλή διάθεση που είχαν και το άψογο style! Η καμπάνια και η νέα σειρά του Karl Lagerfeld θέλουν να περάσουν την αισθητική της accessible-luxe που σου προσφέρει αυτό το brand και την νέα σεζόν θα δούμε μονόχρωμα κομμάτια, πτυχωτές φούστες, τα πουκάμισα με στρίψιμο και τις πλατφόρμες.

Ενώ η Mackinley είναι καινούργια στο χώρο, η Taylor με την εμπειρία της από την συνεργασία της με την Victoria’s Secret, την βοηθούσε στην διάρκεια του shooting! Βέβαια όλα είναι πολύ εύκολα όταν συμμετέχεις σε μία παραγωγή του Karl που -ναι- είναι από τους πιο δύσκολους του χώρου, αλλά ο επαγγελματισμός του και η κοφτερή του ματιά είναι εγγύηση για ένα υπέροχο αποτέλεσμα! Και βέβαια το να σε επιλέξει ανάμεσα σε τόσες υποψήφιες δείχνει αμέσως ότι έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου! Μπράβο Taylor και Mackinley!

Read More

And More