Αυτές είναι οι νέες τάσεις που είδαμε στο show της Chanel!

Λίγες ώρες πριν στο Grand Palais η Virginie Viard παρουσίασε την νέα της συλλογή Fall/Winter 2020 για τον οίκο Chanel στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι!Σε ένα κατάμεστο με celebrities χώρο παρακολουθήσαμε την νέα collection και ξεχωρίσαμε τα new trends που υπογράμμισε η Viard με τα σχέδια της.

Στοo catwlak η Kaia Kerber με ένα μαύρο off shouder φόρεμα, embellished ζώνη με πολλά χρώματα, κλασική chain bag του οίκου και τις νέες μπότες που λάνσαρε το brand για αυτή την σεζόν!Mαύρες δερμάτινες μέχρι την γάμπα με leather καφέ λεπτομέρεια στο πάνω μέρος!

Τweed! Tο κλασικό ύφασμα του οίκου παίρνει νέα μορφή!Bustier συνδυασμένα με μακριές φούστες που είχαν button details ή δερμάτινες zip culotte σε berry απόχρωση, καθώς και ασύμμετρα παλτό συνδυασμένα με polka dots καλσόν και τις μπότες που θα γίνουν must have.

Long figures!Σιλουέτες με maxi γραμμές, φορέματα με λευκές μανσέτες και κολάρο που έδιναν ρομαντική αίσθηση, μακριές φούστες blazer ή με midi κόκκινα παλτό έδωσαν το μύνημα για το νέο…μήκος της σεζόν!

Black & white!Κλασικό κομψός συνδυασμός και από τους πιο δημοφιλείς στις συλλογές της Chanel. Φέτος τα top θυμίζουν…πειρατές και συνδυάζονται με τις new boots και maxi φούστες.

Statement παλτό!Μακριά σε slim γραμμή που αγκαλιάζουν την σιλουέτα και δίνουν αυτή την αίσθηση της Chanel κομψότητας όπως δεκαετίες τώρα βλέπουμε στις συλλογές του iconic brand!Τα κολιέ δίνουν το απαραίτητο glam στην εμφάνιση.

Χρώμα! Σπάνια συναντάμε έντονα χρώματα στις χειμερινές συλλογές του οίκου και φέτος ανακαλύψαμε το lime σε φορέματα και σακάκια που δίνει cute αίσθηση στο look και ανανεώνει τέλεια τα basic dark χειμερινά σου κομμάτια.

Tweed shorts με μακριά πανωφόρια και πουά καλσόν συνδυασμένα με black boots και crop tops! Tα μοντέλα περπάτησαν στο runway με το απόλυτο winter trends.

Δες όλο το show εδώ:

 

Read More

And More