Site icon TLIFE

Αυτή είναι η δυνατή τάση που αγαπούν οι διάσημες! Θα τη φορούσες;

Όταν οι οίκοι και οι σχεδιαστές ξεκινούν να “προωθούν” μια μεγάλη τάση, οι διάσημες είναι από τις πρώτες που αποφασίζουν να την εντάξουν στο στιλ τους. Αυτό ακριβώς συνέβη με τα logo prints, ένα trend που είδαμε να λανσάρει φανατικά ο Fendi, και κυρίως αθλητικά brands. Το χαρακτηριστικό αυτής της τάσης είναι τα αρχικά της κάθε μάρκας που αποτυπώνονται σε όλη την έκταση του ρούχου με έναν ultra stylish τρόπο που τα fashion girls δεν μπορούν να αντισταθούν.

Η Gigi Hadid, η Chiara Ferragni και η Jennifer Lopez με τις εμφανίσεις τους δήλωσαν ότι τα πανωφόρια με το “F” print του Fendi είναι το αγαπημένο τους item. Εμείς θα δούμε τα outfits τους και θα πάρουμε ιδέες για το πως να φορέσουμε κάτι αντίστοιχο. Να είσαι σίγουρη ότι αν κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά θα βρεις πολλά και οικονομικά ρούχα που έχουν επηρεαστεί από αυτήν την τάση.

Η Gigi το φόρεσε με total black και minimal look το οποίο ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι biker boots. Η αγάπη της για τα logo συνεχίστηκε και στα αξεσουάρ, αφού το λουράκι της τσάντας της είχε παντού το “F”.

Η Chiara προτίμησε να το αναδείξει κι εκείνη με total black look, “παντρεύοντας” το chic με το athleisure styling. Για την ακρίβεια φόρεσε ένα hoodie, skinny jeans και κομψά μποτάκια με medium heel.

Τέλος, η Jennifer Lopez με ένα πολύ θηλυκό σύνολο που απαρτιζόταν από μια midi skirt, ένα crop jacket και over – the – knee boots. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με μια faux fur που είχε το κλασσικό logo του fendi.

Η τρελά των σταρ με το logo print δεν σταματάει εδώ. Λίγο καιρό αφού γέννησε η Kylie Jenner ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο instagram φορώντας ένα φόρεμα και κρατώντας ένα καρότσι με αυτή την στάμπα, δημιουργώντας το απόλυτο matchy- matchy αποτέλεσμα.

© 2024 tlife.gr