Αυτή είναι η επόμενη τάση στα δαχτυλίδια (τη φόρεσε πρώτη η Μeghan Markle)

H British royal family έχει μία βαθιά παράδοση στο να επιλέγει χρυσό από την Ουαλία, όταν έρχεται η ώρα για δαχτυλίδια γάμου. Η Duchess of Sussex δεν θα αποτελούσε εξαίρεση, έτσι όταν τον περασμένο Μάιο ο Πρίγκηπας Ηarry έκανε πρόταση στην αγαπημένη του, έμεινε πιστός στην παράδοση και το δαχτυλίδι που της πρόσφερε ήταν χρυσό από την Ουαλία.

Αυτό ήταν αρκετό για να δημιουργηθεί ένα τεράστιο request για αυτό το συγκεκριμένο τύπο χρυσού παγκοσμίως! Σύμφωνα με έρευνες, η ζήτηση έχει γίνει τόσο μεγάλη που ήδη πολλές επιχειρήσεις με χρυσό στην Ουαλία, για να ανταποκριθούν, ανοίγουν καινούργια παραρτήματα το ένα μετά το άλλο!

Μετά τους δύο βασιλικούς γάμους οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις είδαν τις παραγγελίες τους να εκτοξεύονται στα ύψη, και ο κόσμος να ζητάει τον ιδιαίτερο ουαλικό χρυσό σε κοσμήματα. Η εταιρεία που ανέλαβε να σχεδιάσει το δαχτυλίδι της Μeghan είναι η Cleave and Company, και της το έκανε δώρο η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Βασίλισσα ξεχώρισε χρόνια πριν, το συγκεκριμένο είδος χρυσού, που είναι σπάνιο και το βρίσκεις μόνο στην Ουαλία. Αυτό την έκανε να το εκτιμήσει και τώρα μεταδίδει την αγάπη της αυτή και στα υπόλοιπα μέλη.

Η Meghan Markle έχει αυτή την μαγική δύναμη όπως έχουμε ήδη δει, να απογειώνει σε πωλήσεις ό,τι φοράει και να του δίνει μια must have εκδοχή. Έτσι και τώρα, ο χρυσός από τα Ουαλία θα αποτελέσει το επόμενο big request για τον κόσμο της μόδας!

Read More

And More