Αυτή είναι η νέα συλλογή εσωρούχων Tezenis για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017

Η συλλογή Tezenis Spring/Summer 2017 κοιτάει στο μέλλον, πειραματίζεται με τις φόρμες, τα υλικά και τα χρώματα. Παρουσιάζει τα εσώρουχα ως “εξώρουχα”, με ένα μέρος της συλλογής να αφιερώνεται στο athleisure. Ακριβώς όπως το DNA του brand, τα κομμάτια είναι νεανικά, cool και απόλυτα on-trend, ενημερωμένα σχετικά με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, όπως γεννιούνται στο internet, τα social networks και τους influencers.

Στόχος το νεανικό κοινό με χιούμορ που δεν παίρνουν τον εαυτό τους τόσο στα σοβαρά. Η σειρά Εσωρούχων περιλαμβάνει τα best-seller push-up bras, με τα τελευταία τριγωνικά και μπαλκονέ στυλ που έχουν αγαπηθεί πολύ για την άνεση αλλά και το φυσικό σχήμα που προσφέρουν.

Ένα ακαταμάχητο Body είναι δίχως αμφιβολία το key piece αυτή τη σεζόν και βασικό στοιχείο για το look: Εσώρουχα ως Εξώρουχα.

Τα υλικά ως βάση που κάνει τη διαφορά παίρνουν το προβάδισμα με τη δαντέλα που εμπλουτίζεται με prints και κεντήματα αλλά και στοιχεία patchwork, ένα 80s trend που επανασυστήνεται. Η τάση “Εσώρουχα ως Εξώρουχα” ενισχύεται και από το παιχνίδι της διαφάνειας.

Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει τα must total black, neon φούξια, nude look και μοντέρνα floral μοτίβα.

Read More

And More