Αυτή είναι η πρώτη καμπάνια του Burberry υπό την επιμέλεια του Riccardo Tisci

O Riccardo Tisci έχει δηλώσει ότι θέλει να φέρει μία νέα εικόνα στον οίκο Burberry, από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την θέση του creative director. Ήδη έχει στο ενεργητικό του μία συνεργασία με την Vivienne Westwood, μία ιδιαίτερη christmas campaign με Βρετανούς stars, κατάφερε να αλλάξει το logo του οίκου, δηλαδή κινήσεις που έκαναν μεγάλη αίσθηση στον κόσμο της μόδας!

Την πρώτη του συλλογή για το οίκο Burberry την είδαμε το Σεπτέμβριο στην εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο και τώρα έφτασε η ώρα για την πρώτη ad campaign του brand υπό την επίβλεψη του.

 

Σε αυτή την πρώτη απόπειρα, ο Tisci έχει συγκεντρώσει ένα μεγάλο επιτελείο που απαρτίζεται από διάσημους φωτογράφους και μοντέλα, ώστε να δώσει το αποτέλεσμα που έχει στο μυαλό του αλλά και να αναζωογονήσει την αισθητική το lux label.

Tην summer campaign φωτογράφισαν όχι ένας, αλλά έξι διαφορετικοί φωτογράφοι. Ο Nick Knight, o Danko Steiner, o Hugo Comte, o Colin Dodgson, ο Peter Langer, και ο Letty Schmiterlow δημιούργησαν με τις εικόνες τους αλλά και την προσωπική τους ματιά το σύμπαν που είχε στο μυαλό του Riccardo Tisci! Επιπλέον, το cast περιλαμβάνει top models όπως: Stella Tennant, Natalia Vodianova, Irina Shayk, Anok Yai που φωτογραφήθηκαν για το νέο αυτό consept.

To να είσαι μέρος αυτού του vision που έχει ο Τisci για ένα epic brand όπως ο Burberry, είναι αδιανόητα τέλειο’” δήλωσε η Irina Shayk και αυτό δείχνει το τέλειο κλίμα που είχε όλο αυτό το consept στο backstage.

Read More

And More