Αυτή η εμφάνιση θα σε εμπνεύσει να φορέσεις το boyfriend jeans στο γραφείο

Είναι κάποιες μέρες που θέλεις να πας στο γραφείο λίγο πιο χαλαρά ντυμένη. Είναι αυτές οι μέρες που δεν θέλεις να φορέσεις chinos παντελόνι, δεν θέλεις να φορέσεις γόβες, αλλά θέλεις η στιλιστική σου επιλογή να μην φωνάζει “Don’t”. Σε όλες μας έχει συμβεί και σίγουρα δεν αποτελείς την εξαίρεση. Για αυτό βρήκα ένα office look που είναι πιο “χαλαρό” από ένα συνηθισμένο στιλ στο γραφείο, αλλά θα καταφέρει να ενταχθεί και στο dress code της δουλειάς σου.

Σαν βασικό κομμάτι θα πάρουμε το boyfriend jeans. Είναι ένα ρούχο που αγαπάς, αλλά συνήθως επιλέγεις για πιο casual εμφανίσεις. Τώρα λοιπόν, μπορείς να το ευχαριστηθείς και στο γραφείο και να είσαι τόσο άνετη, όσο και στη βόλτα σου. Με τι θα το συνδυάσεις; Τα επόμενα key pieces που θα σου αναφέρω θα φέρουν chic vibe στο αποτέλεσμα.

Καταρχήν, θα χρειαστείς ένα oversized πουκάμισο. Αν δεν έχεις, πάρε ένα από το αγόρι σου ή τον μπαμπά σου. Στο σύνολο θα προσθέσουμε στιλ με ένα ανδρικό σακάκι, που ξέρω πόσο πολύ αγαπάς. Εδώ θα σου πω να προσέξεις το μήκος από το blazer, μιας και θέλουμε να είναι πιο μακρύ ή ίσα με το πουκάμισο.

Ολοκλήρωσε το σύνολό σου με ένα ζευγάρι oxfords και bucket bag, για τέλειο και ενημερωμένο αποτέλεσμα.

Read More

And More